NOVI BROJ MAGAZINA

D&D DANAS NA SVIM KIOSCIMA Kako dobro osmisliti mali stan, doznajte od vlasnika tri mini interijera u Hrvatskoj

Kako stanovati u malom stanu, a pritom se ničega ne odreći, živjeti lijepo, bezbrižno i neopterećeno? To je pitanje koje, vjerujemo, muči većinu Hrvata.

Tim časopisa D&D ovaj mjesec dao si je zadatak pronaći najljepše mini interijere u Hrvatskoj, razgovarati s njihovim vlasnicima i tako iz prve ruke doznati koje su prednosti, a koje mane kupnje mini životnih prostora, na što treba pripaziti kad se oni uređuju i opremaju te koje trikove primijeniti kako biste se i u 20+ kvadrata osjećali kao da živite u, primjerice, penthouseu.

U novom broju časopisa D&D koji možete kupiti samo danas uz Jutarnji list, vodimo vas u čak tri fantastična stana kojima možda nedostaju centimetri, ali su ih njihovi vlasnici uredili tako dobro da se to uopće ne primijeti.

via GIPHY

Posjetili smo i voditeljicu Nevenu Rendeli i njezina supruga Maka Vejzovića koji žive u genijalnom dvoetažnom stanu u središtu Zagreba, a bili smo gosti i u originalnom kafiću pokraj Makarske naziva Retro, čije nas je uređenje oduševilo jer odiše duhom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Naravno, u novom broju časopisa D&D pronaći ćete još puno inspirativnih tema i shopping patrola s najboljim namještajem i predmetima za dom iz domaćih trgovina.

Čitajte novi broj časopisa D&D danas uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:31