SJAJNO UREĐENI OBITELJSKI DOM

Divan plavi stan od 37 kadrata

 

Mali stan prepun šarma koji možete vidjeti u nastavku prostire se na svega 37 četvornih metara prostora i prepun je odličnih detalja koji nadahnjuju. Glavni prostor u stanu djelomično je pregrađen staklenom stijenom u bijelom okviru kojom je skrivena spavaća soba u prostoru, a koja je još iskorištena i kao pozadina za kauč u dnevnom boravku. Cijeli prostor objedinjen je atraktivnom paletom boja koja uključuje bijelu osnovu, predivnu tamnoplavu i zelenu boju za detalje, uz dodatak elemenata od drva.




Na jednoj strani prostorije nalazi se spomenuta spavaća soba čiji izgled obilježava donja polovica zida obojena u privlačnu plavu boju. Isti tretman zida nastavlja se i u ostatku prostora, a zavjese kojima se zamračuje bočni prozor u spavaćoj bojom su usklađene s njim. U spavaćem kutku nalazi se još i veliki ormar obložen ogledalima kako se kutak ne bi činio tijesan i mali.




Staklena pregrada koja odvaja spavaću sobu od boravka može se dodatno zavjesama zatvoriti kako bi se dobilo više privatnosti. Dnevnim boravkom dominira kauč koji je također plave boje, a ista nijansa odabrana je i za odlično uređenu kuhinju koja se nalazi na drugom kraju prostorije. Cijeli zid kuhinje obojen je plavo, a sa zidom su usklađeni i kuhinjski ormarići te pločice koje čine zaštitnu pozadinu.





Između kuhinje i boravka postavljen je još i veliki blagovaonski stol od drva kojim se unosi dašak rustikalnosti u prostor. Izvan ove glavne prostorije nalazi se samo kupaonica s tušem koja je uređena u klasičnoj bijeloj boji, sa zelenim detaljima koji razbijaju jednoličnost bijelih pločica. Kako vam se čini ovaj mali stan?


Izvor: Fastighetsbyran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:30