Nenametljive, a tako efektne!

Dobitna kombinacija boja za mali stan!

Kako osmisliti izvrsno uređenje? Jednostavno! Odaberite neutralnu paletu boja koje će činiti osnovu vašeg uređenja i potom u kombinaciju ubacite dvije ili tri zanimljive boje koje će privlačiti pozornost. U malom stanu sa slika dobitna je kombinacija boje pijeska, svijetlog drveta, tamne petrolej zelene i nježne žute boje koje se javljaju u gotovo svim prostorijama. Ulazni je prostor s obje strane prekriven ormarima za odlaganje odjeće i obuće, a velika zrcalna površina vizualno ga povećava.

Hodnik vodi u širi i iznimno dojmljiv prostor s velikom kartom svijeta "izrezanom" iz osnovne petrolej zelene površine zida. U uglu se nalazi simpatična žuta fotelja na koju se možete udobno smjestiti dok se obuvate i spremate se na izlazak iz stana.



INSPIRIRAJTE SE! Šumska zelena koja oduševljava

Dnevna soba i kuhinja dio su istog prostora. Boravak je smješten u jedan ugao prostorije s kutnom garniturom boje pijeska i malim stolićem za kavu.

Kuhinja se nalazi na drugom kraju, uska je i mala, a posebnom je čine upečatljivi petrolej zeleni zid i bijeli kuhinjski elementi. Prostor kuhinje i dnevne sobe odvojen je visokim šankom s dvije barske stolice - jedna je u već spomenutoj petrolej zelenoj, a druga je žuta te zajedno stvaraju zabavan kontrast.

Na podu se nalaze heksagonalne pločice koje daju dinamiku prostoru svojim različitim bojama koje su vidljive i u ostatku interijera. Drveni kuhinjski elementi koji se nalaze na bočnom zidu vizualno povezuju kuhinju s boravkom, hodnikom i spavaćom sobom.

Sama spavaća soba drugačija je od ostatka prostora jer uvodi novu boju, i to tamnoplavu boju zida iznad kreveta koja je vidljiva i na madracu ležaja uz prozor. Zaglavlje kreveta zanimljivo je izvedeno u kombinaciji žute boje i boje pijeska. Cijeli jedan zid zauzima ugradbeni ormar bijele boje, a svijetlo drvo iskorišteno je za vizualno odvajanje prostorije. Izvrsno osmišljen interijer, zar ne?



UDOBNI I MODERNO UREĐENI Vrhunski uređeni mali stanovi

Vizualizacija: Juliya Butova

Izvor: JuliyaButova.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2024 09:11