Potkrovlje uređeno bez greške

Fenomenalan stan u potkrovlju!

Nema ništa ljepše od prostranog potkrovlja ispunjenog prirodnim svjetlom koje je istovremeno šik i udobno.

Potkrovlje u koje vas danas vodimo upravo ima sve navedene atribute. Veličine je 163 četvornih metara, dok mu je visina stropa u najvišem dijelu čak četiri metra.

Osim toga, ima prozore s tri strane, što omogućuje puno prirodnog svjetla i predivan pogled na grad. Prilikom renoviranja zadržane su i istaknute drvene grede koje lijepo dolaze do izražaja u ovom bijelom prostoru. Dok je otvoreni dnevni boravak gotovo neprimjetno spojen s kuhinjom i velikim kaminom u središtu interijera koje tvori centralni dio stana.

No, to nije sve. Ovaj trosobni stan pun je iznenađenja, poput tavanskog prostora smještenog na etaži iznad, a uređenoj za ugodan smještaj gostiju u posjetu. Tu je i velika kupaonica s dva umivaonika i kutnom kadom upotpunjena saunom iz koje se pruža pogled na grad.

Ovo je potkrovlje jako dobar primjer kvalitetno iskorištenog tavanskog prostora u kojem su spušteni dijelovi krova poslužili za pohranu stvari i brojne uvijek šarmantne niše, dok je u višim dijelovima kreiran dramatičan ambijent u kojem se lijepo ističu brojna umjetnost.

Rezultat je sofisticiran, ali udoban dnevni i zabavni prostor.

Izvor: scandinavian-homes

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:38