savršena destinacija za godišnji

HOTEL LEMONGARDEN Mjesto za odmor s najljepšim mediteranskim vrtom u Sutivanu na Braču

 

U lučkom gradiću Sutivan na otoku Braču početkom srpnja otvoren je hotel Lemongarden koji obilježava čak 5 zvjezdica i predivno uređenje kako samog hotela tako i prostora koji ga okružuje. Sobe u starim kamenim kućama s namještajem od bračkog drva i podovima od bračkog mramora primjer su spoja autentičnosti i luksuza. Raskošni vrtovi pozivaju na uživanje u trenutku, čaši vina, mirisu mora i suncu. Profesionalnost i ljubaznost osoblja te opseg usluge na najvišoj su razini i odgovaraju visokoj kategorizaciji koju zastupaju među hrvatskim hotelima.




Za goste koji ne vole gužvu na plaži hotel omogućuje kupanje u divnom bazenu u sjeni palmi. Za one kojima je draže more, hotel Lemongarden nudi privatnu plažu do koje možete doći pješice, iznajmljenim biciklom ili prijevozom iz hotela.







Dobre vijesti za alergičare, jer u ovom hotelu, osim hrane bez glutena ili laktoze à la carte, možete zatražiti i hipoalergenu posteljinu kako biste što udobnije spavali. Ovaj hotel ponosi se i činjenicom da su u sobe dobrodošli i psi, ako su dobro utrenirani. Iako postoje pojedina ograničenja na prostorima samog hotela, Sutivan ima posebnu plažu za pse pa možete bezbrižno uživati zajedno sa svojim kućnim ljubimcem u moru i kupanju.

Na svojoj internetskoj stranici Hotel Lemongarden svojim budućim gostima predstavlja ne samo svoju ponudu nego daje i izvrsne preporuke za aktivnosti koje se ne smije propustiti poput posjete Šolti, Modroj špilji, različitim vinarijama te postava Muzeja uja u Škripu na Braču. Ako ste ipak raspoloženi za manje aktivan boravak na našoj obali, osoblje u Lemongarden hotelu pobrinuti će se da vam ništa ne nedostaje i za vas će obaviti sve što vam treba kako bi vaš odmor prošao bez stresa i nervoze.

U ovoj oazi mira provedite svoj zasluženi godišnji odmor te iskoristite sve usluge ovog hotela usmjerene isključivo na vaš užitak.

Fotografije hotela Lemongarden pogledajte u našoj galeriji:

Izvor: Hotel Lemongarden

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:03