Hunter bar, totalno cool novo mjesto u Zagrebu

 

NAZIV MJESTA: Hunter bar
ADRESA: Krapinska 8, Zagreb
RADNO VRIJEME: od 7 do 24 sata
PRIMJER CIJENA: kava espresso je 9 kn, kava s mlijekom i cappuccino 11 kn

- Ideja o otvaranju bara nastala je tako što je vlasnik prostora, ujedno i bara, želio prenamijeniti prostor u kojem je nekad bila prodavaonica bicikala pa je tako spojio dva poslovna prostora u jedan.

Želio je prostor u kojem će se ljudi ugodno osjećati, u kojem će on sam i drugi primati prijatelje te je želio izaći u susret i meni, svojoj dugogodišnjoj prijateljici, da u prostoru organiziram modne evente, promocije te glazbena i kulturna događanja, da taj prostor bude svojevrsni multifunkcionalni prostor - kaže Iva Loparić Kontek iz Hunter bara i dodaje da prostor ima 80 sjedećih i 100 stajaćih mjesta, a u pripremi je i velika terasa na kojoj će biti 80 sjedećih mjesta. U Hunteru navode da je planiraju otvoriti sljedeće proljeće.

- Prostor je zamišljen kao onaj u kojemu će se održavati razne promocije i događanja, kao i razni koncerti. Prostor je predviđen za pušače, s izvrsnim sustavom ventilacije - kaže Loparić Kontek i dodaje da je Hunter bar uređen u cijelosti prema zamisli vlasnika koji je želio da bar bude u trenutačno vrlo popularnom industrijskom dizajnu.

- Svaki komad namještaja, kao i lampe te cijeli interijer bara, ručni su rad s potpisom, a početne radove nadgledala je mlada arhitektica Iva Peručić - dodaje Iva Loparić Kontek.

Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:39