Idete na more?

ISTRAŽILI SMO PONUDU APARTMANA NA JADRANU Umjesto hotela, unajmite stan za samo 200 kuna po danu!

 

Ovaj smo tjedan proučili cijene apartmana za dnevni najam u većim gradovima na moru.

Pretražujući ponudu na dvije najpoznatije svjetske tražilice za kratkoročni najam, naišli smo na razne oglase i stanove atraktivnih interijera, ali i one za nešto lošije uređene. I cijene su raznolike. Kreću se od nekoliko stotina kuna po noćenju, a penju se i preko 5000 kuna, pa i više.

Međutim, kada se iznos noćenja podijeli s brojem gostiju, smještaj može biti itekako povoljan. Primjerice, šest gostiju bi za apartman, čija je cijena najma 1700 kuna po noći, trebali izdvojiti nešto više od 280 kuna. Pronašli smo i primjer gdje bi četiri gosta za apartman, čija je cijena najma 310 kuna, trebala izdvojiti manje od 100 kuna!

Neki se oglasi ponavljaju na obje tražilice, no s različitim cijenama, ovisno o proviziji te stranice, a valja istaknuti da se bukiraju rekordnim brzinama. U svakom slučaju, svaki oglas treba dobro proučiti jer se za neke ne plaća rezervacija, za povoljnije “last minute” ponude, ako se otkažu, često nema povrata novca ili se vraća tek manji dio, a neki u ponudi nude i doručak, besplatan prijevoz do zračne luke i slično. Donosimo nekoliko apartmana koje smo izdvojili zbog zanimljivog uređenja i pristupačne cijene.

DUBROVNIK

Moderan i koloritan apartman Tempera nalazi se na Lapadu. Površine je 65 kvadrata, sastoji se od dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, potpuno opremljene kuhinje i prostranog dnevnog boravka sa sofom koja se izvlači u ležaj. Maksimalnog je kapaciteta šest osoba, a cijena noćenja kreće se oko 70-ak eura, odnosno 500 kuna.


SPLIT

Moderno opremljeni apartmani naziva Sun Spalato nalaze se minutu od plaže te tri kilometara od Dioklecijanove palače. U ponudi su apartmani s trokrevetnom sobom, pogledom na more, saunom i deluxe apartman, a ovisno o površini i broju ležajeva, namijenjeni su za smještaj šest do osam osoba. Cijene noćenja kreću se od oko 175 eura, odnosno oko 1300 kuna.

SPLIT

Apartman Bianca površine je 110 kvadrata. Udaljen je 11 minuta od plaže. Sastoji se od dnevne zone s dnevnim boravkom s kaminom, blagovaonice i kuhinje opremljene perilicom posuđa, ima tri spavaće sobe, kupaonicu, balkon s pogledom na vrt... Kapaciteta je četiri osobe, a cijena noćenja kreće se oko 1700-1900 kuna.


PULA

D&A Center apartmani smješteni su 100 metara od Herkulovih vrata i 400 metara od pulske Arene. Neke jedinice uključuju prostor za sjedenje i balkon, a neke su opremljene klima-uređajima, TV-ima ravnog ekrana, perilicama posuđa, mikrovalnim pećnicama... Na raspolaganju su apartman s jednokrevetnom sobom i onaj kapaciteta četiri osobe, a cijena noćenja kreće se od 800 kuna.


ZADAR

Apartman DeZign Superior nalazi se u samom centru Zadra, u staroj gradskoj vili, 12 minuta od plaže. Kapaciteta je četiri osobe, a gostima su na raspolaganju klima-uređaj, Wi-Fi, TV ravnog ekrana, čajna kuhinja s perilicom posuđa i mirkovalnom pećnicom i aparatom za kavu. Cijena noćenja kreće se oko 1700 kuna po noći.


ŠIBENIK

Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji u starom dijelu Šibenika, minutu je udaljen od Kalelarge, a samo tri minute od katedrale. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. Maksimalnog je kapaciteta četiri osobe, a cijena noćenja iznosi 40-ak eura, odnosno oko 300 kuna.

DUBROVNIK

Villa Allure luksuzni apartmani smješteni su u Dubrovniku. Na raspolaganju su jednokrevetni apartman za dvije osobe i trosobni apartman maksimalnog kapaciteta šest osoba. Oba imaju terasu, a opremljena su TV-om, klima-uređajem, perilicom posuđa... Cijene noćenja za manji apartman kreću se od 3600 kuna, a za veći od 5000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:35