Urbana džungla

KANE WORLD FOOD STUDIO Odličan restoran u Bukureštu

Kane World Food Studio predivno je osmišljena urbana oaza u Bukureštu u Rumunjskoj čije uređenje potpisuje rumunjski dizajner Bogdan Ciocodeica. Restoran u čijoj je ponudi raznovrsna fusion hrana koja objedinjava najbolje iz različitih svjetskih kuhinja uređen je na jednak način na koji je sastavljen i sam meni.

Njegovo uređenje odlikuje spoj različitih utjecaja objedinjenih u egzotičan interijer u kojem se opušta i uživa u hrani. Restoran se prostire na 180 četvornih metara, sa 74 mjesta za sjedenje, a njegov otvoreni raspored omogućio je stvaranje slojevitog interijera.


Površine od mramora, sjajne keramičke pločice i beton u kombinaciji s industrijskim elementima i drvenim namještajem te brojnim mjedenim detaljima čine osnovu uređenja, a boje koje u njemu prevladavaju različite su nijanse zelene boje koje sežu od nježne mentol pa sve do zasićene šumske zelene uz dodatak crne i tople smeđe. Beton na podu i stupovima u kontrastu je s glaziranim keramičkim pločicama boje mentola na koje se nadovezuje i egzotično oslikani zid.


Na stropu je izložena struktura cijevi ventilacije obojena u bogatu duboku zelenu boju koja strop povezuje s ostatkom prostora.

Šank je izveden od svijetlog mramora i zauzima čak osam metara pa predstavlja impozantan element uređenja. Pomoću brojnih biljaka i prirodnih materijala u interijeru je stvoren dojam prave džungle koja je ujedno i ležeran prostor za druženje. Prostor za sjedenje u restoranu nije strogo raspoređen pa tako za šankom ili visokim stolovima možete brzinski nešto pojesti i popiti, a na raspolaganju su vam i intimni kutci s kaučima od brušene kože. Planirate li posjetiti Bukurešt, svakako uvrstite ovaj restoran na popis mjesta koje ne smijete propustiti.








Izvor: Trendland

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:38