Stan od 45 kvadrata

Lijep dom u umirujućim pastelnim bojama

 

Predivno dizajniran stan u umirujuće pastelnim bojama djelo je arhitektonskog biroa Int2 iz Moskve. Puno je lijepih detalja u ovom 45 četvornih metara velikom stanu: razigranost, pametna rješenja za pohranu stvari, nježne boje i puno pozitivne energije isijava u cijelom interijeru.

Unatoč vrlo ograničenom prostoru, stan ostavlja dojam prostranosti i dobre komunikacije. Bijeli detalji u kombinaciji s pastelnim bojama, bijela cigla, križaljka u kupaonici, mala, ali pametno osmišljena kuhinja i balkon u pastelno plavim tonovima izgledaju jako cool! Jednostavnost i elegancija idu ruku pod ruku u ovom interijeru punom iznenađenja.

Stan je supersladak i daje osjećaj magičnog zaštićenog utočišta. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i prostora za spavanje. Strateški postavljen krevet na povišenom je postolju kako bi vizualno podijelio spavaći dio od dnevnog boravka i osigurao dodatni prostor za pohranu stvari.

Veliki problem s malim stanovima jest u tome što gotovo nikada nemaju dovoljno prostora za smještaj svega. Stoga je jedino i najbolje rješenje ugradnja višenamjenskog multifunkcionalnog namještaja kao što su sjedala na balkonu, što su zapravo obojene vojne kutije koje se mogu koristiti za pohranu. Pastelne su boje u ovom interijeru odigrale glavnu ulogu (blijedo ružičasta, zelena metvica, prašnjavo žuta) i dale mu osjećaj topline i nježnosti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:24