CARSTVO PUZAVICA

Lijepi obiteljski stan od 49 m2

Skandinavski stil nepogrešiv je i prepoznatljiv, a skandinavski stanovi s jednostavnim uređenjem koje obilježavaju neutralna paleta boja, svijetlo drvo, puno prirodnog svjetla i pomno odabrani detalji bez iznimke oduševljavaju. Pročišćeni i elegantni, pojedini skandinavski interijeri ipak privlače posebnu pozornost zbog šarmantnih kutaka koji nam pomažu da zavirimo u svakodnevicu vlasnika i poistovjetimo se s njihovim željama te zamislimo kakav je osjećaj provoditi vrijeme u prikazanom prostoru.




U ovom je stanu od 49 četvornih metara kuhinja ta koja osvaja na prvi pogled i koja je mjesto radosnih obiteljskih okupljanja. Pomalo rustikalnog karaktera, ova kuhinja ima bijele ormariće s drvenom radnom plohom.




Veliki stol s udobnom klupom te dodatnim drvenim stolicama savršen je prostor za vesela druženja, a poseban efekt uređenja stvaraju brojne zelene puzavice koje se penju i spuštaju s polica i oživljavaju svojim lišćem cijeli prostor. Dnevni boravak namješten je klasičnim komadima namještaja poput kožnog kauča i drvenih komada te je u njemu zastupljena tamnija paleta boja nego u ostatku stana, no biljke su te koje povezuju cijeli prostor u skladnu cjelinu.





Spavaća soba još je jedan vedar i udoban prostor u stanu u kojem vladaju meke tkanine i atraktivne teksture, a zelenilo biljaka čini sobu razigranom i svježom. Simpatično, zar ne?







Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:31