Ovo je ludilo!

OZBILJNO MOĆAN INTERIJER Luksuz kakav još niste vidjeli na dvije etaže!

Ovaj je moćan stan kao stvoren osobu istančanog ukusa!

Dizajneri iz tvrtke YØ DEZEEN potpisuju ovaj moderno osmišljen stan prepun zelenila, istinski luksuzan interijer koji oduzima dah. U svakoj prostoriji vidljiva je velika posvećenost detaljima, kao i kombinacija prirodnih i svjetovnih elemenata čiji je rezultat prava urbana džungla idealna za ambicioznog poslovnog čovjeka koji zna što želi.

Stan se proteže na dvije etaže, s tim da se na gornjoj nalaze isključivo privatni prostori. Izoliranost gornjeg kata omogućuje vlasniku da se povuče u privatnost svoje sobe neometan zbivanjima na donjoj etaži. Donji kat sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i prostora za druženje, a proširen je i izvrsno uređenom terasom i velikim bazenom.



Brojni veliki prozori u stanu omogućili su dizajnerima da za uređenje prostora odaberu tamnu paletu boja, a poslužili su se izražajnim kolorističkim naglascima poput vertikalno postavljenih tropskih biljaka i zidova presvučenih svijetlim kamenom kako bi uravnotežili zagasit interijer.

Zelene fotelje, jastuci i tkanine dodatno prožimaju stan zelenom bojom i razvedravaju ga, a stropovi obloženi drvenim daskama čine ga toplijim.


Veliki dnevni boravak namješten je velikom sivom kutnom garniturom i zelenom udobnom foteljom, dva niska stolića za kavu crne boje i tepihom. Njegov je raspored usmjeren prema golemom televizoru, a u kutu se nalazi i moderni kamin za stvaranje atmosfere.



Golema blagovaonica koja se nalazi krajem može služiti i za održavanje sastanaka, a nadovezuje se na modernu kuhinju s kuhinjskim otokom i brojnim ormarima.





Radna soba koja se također nalazi na donjem katu spojena je s dodatnim prostorom boravka kako bi rad od kuće vlasniku bio što udobniji.



Na kat vode tamne stepenice koje obilaze raskošan vrt prepun zelenila stvarajući snažan kontrast. Samo stepenište smješteno je u minimalistički crni metalni okvir i pretvara ga u upečatljiv detalj u uređenju.


Spavaća soba na katu ne odstupa od zadanih okvira uređenja pa su tako u njoj zastupljeni isti elementi. Zagasite boje, zelenilo biljaka, reflektivne moderne površine obilježavaju i spavaću sobu, uz predivan pogled na grad koji omogućuje golemi prozor koji prekriva čitav jedan zid prostorije.










Na spavaću sobu nadovezuje se prostrana garderoba te otvorena kupaonica s kadom smještenom uz vertikalni vrt, što podiže iskustvo kupanja na sasvim drugi razinu. Ovaj je moćan stan kao stvoren osobu istančanog ukusa!




Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:59