neodoljiva opeka

Mali stan prepun šarma

Zid od izloženih greda prava je zvijezda u interijeru ovog doma, no cjelina je ta koja stvara dojam dobrodošlice i topline. Uzimajući u obzir prirodnu boju opeke osmišljen je i ostatak interijera u neutralnim i mekim tonovima koji omogućuju da se taj divni zid još više istakne. Rustikalni šarm ostvaren u ovom interijeru uspješno je spojen s elementima industrijskog stila kako bi se dobio ugodan prostor za život koji preuzima najbolje iz oba stila. Kroz cijeli prostor protežu se drveni podovi koji prostor čine još toplijim i prirodnijim.


Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica u obliku šanka nalaze se u istoj prostoriji, razmještene duž zida od opeke. Kuhinja je opremljena aparatima od nehrđajućeg čelika, bijelim kuhinjskim elementa i jedinstvenom kuhinjskom pozadinom od kamenih pločica. Suptilni detalji od metala poput barskih stolica predstavljaju industrijski stil u prostoriji.




Dnevni boravak obilježavaju meke tkanine i udoban kauč smješten uz zid. U ovom dijelu sobe prevladavaju nijanse poput boje pijeska i smeđe boje. Razigranost u prostoru unose raznoliki uzorci na jastučićima i tepihu.




S bijelim zidovima, jednostavnim uređenjem i pločicama zemljane smeđe boje kupaonica je prostor koji se savršeno u ostatak interijera.

Spavaća soba je također usklađena s ostatkom uređenja, svijetla i prozračna. Rustikalni detalji koji su prisutni u prostoriji su drveni sanduci iskorišteni kao noćni ormarići dok je industrijski stil zastupljen u obliku garderobe sa strukturom od metala. Besprijekorno uređen mali interijer!








Izvor: Decoist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:13