Ne propustite!

NOVI BROJ ČASOPISA D&D DANAS (21.5.) UZ JUTARNJI LIST! Saznajte sve o izradi popularnog vertikalnog vrta!

Jeste li ikada poželjeli u vlastitom domu, na svom balkonu ili čak na svome radnom mjestu imati lijepi vertikalni vrt? Mi jesmo. I to mnogo puta.

To je bio i jedan od glavnih razloga zašto smo za ovaj mjesec kao temu broja u novom broju časopisa D&D odabrali istražiti sve o jednostavnoj i praktičnoj izradi popularnog i svjetski omiljenog “zelenog” zida.

Otkrivamo vam sve trikove, donosimo najvažnije savjete, ali i pokazujemo kako korak po korak uspješno samostalno osmisliti najbolji vertikalni vrt. Vodimo vas i u javne i stambene prostore diljem Hrvatske koji se ponose najljepšim okomitim zelenim površinama u Hrvatskoj, od balkona i stana, do hotela i frizerskog salona.

I ovaj mjesec ulazimo u najatraktivnije domaće stanove i kuće. Donosimo priču o genijalnoj istarskoj vili koja je od zapuštenog objekta postala atraktivna rezidencija za bezbrižan odmor, originalnom stanu u centru Zagreba u kojem vlada zarazni miks baš svih stilova i šarmantnom mini domu dvoje splitskih kreativaca.

Naravno, tu su i neizbježne detaljne shopping patrole s odabirom najstvari iz domaćih trgovina u hit bojama i materijalima proljeća i ljeta 2017., vrlo poučni i kreativni uradi sam tutoriali, ali i brojne druge inspirativne teme.

Od ovog broja imamo i novu rubriku naziva - Moj najdraži kutak u domu. Ideja je da nam poznati, ali i obični ljudi otvore vrata svoje najomiljenije prostorije u stanu i ispričaju zašto im je baš taj dio doma najdraži. Rubriku “otvara” predivna Nikolina Kamalić iz brenda Love My Space koja nam je otkrila zašto doslovno obožava dječju sobu svojih trogodišnjih blizanki.

Obišli smo sve domaće trgovine i izdvojili najbolje predmete u hit bojama i materijalima ljeta 2017., a ludo smo se zabavili izrađujući originalnu čestitku za vjenčanje. Donosimo vam po koracima kako i vi možete izraditi istu takvu.

Čitajte novi broj časopisa D&D - Dom i Dizajn (uz Jutarnji list) ove nedjelje, 21. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:51