PROMOCIJA

Novi glossy časopis D&D GOLD predstavljen u showroomu Ascomma

D&D GOLD Tvoj omiljeni ljetni magazin o arhitekturi i dizajnu

Novi glossy magazin D&D Gold u prodaji je od ponedjeljka i već prvog dana prodaje napravio je pravi bum na kioscima. Hvala vam na tome!
Hvala na svakom mailu, telefonskom pozivu i usmenoj pohvali koju ste nam uputili. Puno nam to znači jer ovo izdanje na čak 164 stranice predstavlja krunu našeg dugogodišnjeg rada i truda.

OPUŠTENO DRUŽENJE

Kako i priliči, D&D Gold imao je odličnu promociju, i to u impresivno opremljenom showroomu Ascomma u Svetoj Nedelji, inače domaće tvrtke sa 18-godišnjim iskustvom u opremanju rezidencijalnih i poslovnih prostora s audio/video opremom i sustavima upravljanja. Osim brendova Sonos i Bose, koje zastupaju, a koji su broj 1 u svijetu bežičnih zvučnika i audioopreme, tvrtka Ascomm profilirala se u multimedijalnim sustavima.

Opuštenom druženju odazvao se velik broj ljudi, redom poznati domaći arhitekti i dizajneri, zatim predstavnici vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu koji se bave proizvodnjom i prodajom namještaja i sitnica za dom, kupaonske opreme... Bili su to arhitekti Otto Barić, Tomislav Ćurković i Zoran Zidarić iz ureda Dva arhitekta, Violeta Beljić Kušić, Ratko Lipovščak i mnogi drugi…

Nakon opuštenog druženja i razgovora uslijedila je zahvala svima što su došli podržati naše godišnje glossy izdanje o arhitekturi, dizajnu, kulturi stanovanja i životnom stilu D&D Gold, gostima je predstavljen vrhunski sustav kućnog kina koji uključuje Sony 4K projektor, Screen Research akustički transparentno platno te Artcoustic zvučnike iznimnih performansi, koji nude jedinstvenu kombinaciju danskog dizajna i kvalitete.

Inače, D&D Gold bit će na kioscima cijelo ljeto, tako da smo sigurni da će postati vaša omiljena tiskana razonoda dok bezbrižno ležite na plaži. U prvom broju D&D Golda možete pronaći niz inspirativnih tema. Tu su prije svega naše omiljene teme, najljepši domaći stanovi i kuće, od Zagreba do Makarske.

Znate i sami da su nam dobri interijeri vječna motivacija i strast. Realizirali smo i temu koju smo dugo željeli napraviti. Abeceda hrvatskog dizajna i arhitekture, napravljena s vrsnim poznavateljima iz područja dizajna, arhitekture i umjetnosti, jamčimo, oduševit će vas. Doznat ćete koji su to ljudi, događaji, pojmovi, predmeti i građevine obilježili dizajnersko-arhitektonsku scenu naše zemlje.

NAGRADNE IGRE

Tu su i brojne šoping-patrole, preporuke za hit-putovanja, profili s Instagrama koje vrijedi pratiti, knjige koje jednostavno moraju postati vaša najdraža literatura za plažu, zanimljivi intervjui... i još puno, puno toga. No, ono što je svakako vrijedno spomena jest da u D&D Goldu možete pronaći pravila za sudjelovanje u nagradnim natječajima u kojima možete osvojiti modernu kuhinju koju vam daruje Kare Incentar Zadar i kvalitetan klima-uređaj iz LG-ja.

D&D Gold na 164 stranice potražite na svim kioscima i u trgovinama za 25 kn.
Svoje komentare javite nam na d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pratite i naš Facebook: D&D - Dom i Dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:13