Skandi + egzotika

Obiteljska oaza od 98 kvadrata

 

Iako je zapravo nadahnut tradicionalnom skandinavskom arhitekturom, projekt uređenja ovog stana odiše egzotikom i tropskim šarmom koji se odlično uklopio u čisti, prozračni i bijeli prostor.


Njegov izgled osmislio je arhitektonski studio Lib Team koji si je dao oduška s teksturama i zemljanim bojama kako bi stvorio ovaj atraktivan interijer koji bi bio idealan za kuću za odmor u toplijim krajevima.


Čak 98 četvornih metara zamišljeno je kao oaza, sklonište od svijeta, prostor za opuštanje i uživanje u životu. Osnovna paleta boja jednostavna je i oku ugodna, sa svijetlim drvenim podom te kombinacijom sivih i bijelih zidova.


Stan je protočan i prostran, a zone za druženje raspoređene su u obliku slova L sa zavučenom kuhinjom, blagovaonicom u sredini i dnevnim boravkom na drugom kraju.


Šarm i osobnost u ovaj prostor unosi se pomoću namještaja koji je eklektični miks svijetlog kauča, pletenih stolica i drvenih komada jedinstvenog izgleda. Zelene biljke i tkanine dodaju svježinu, a za teksturu su zaduženi brojni komadi od prirodnih materijala. Stan koji odiše pravom ljetnom atmosferom!







Izvor: Behance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:46