Vedro uređenje

Obiteljski stan od 110 m2

 

Na jugoistoku Francuske u mjestu Annecy nalazi se ovaj obiteljski dom prepun života i pozitivne energije. U 110 četvornih metara stana koji je smješten u staroj povijesnoj zgradi živi vedra obitelj koja uživa u svom zajedničkom životnom prostoru.




Glavni dio stana prostran je i visok pa su u njemu svoje mjesto pronašli i dnevni boravak s kućnom knjižnicom, šarena blagovaonica i kuhinja. Dnevni boravak namješten je s dva siva kauča i dvije stolice prekrivene dlakavim prekrivačem. U boravku pažnju dodatno privlači zid prekriven kamenom koji unosi rustikalni šarm u prostoriju.


Blagovaonica je vedra i šarena, s bijelim stolom i zabavnim stolicama u ružičastoj i mentol zelenoj boji koje podsjećaju na školsko doba. Kuhinja je svijetlosive boje čime je dobiven izvrstan kontrast smeđim stepenicama od šperploče koje vode na kat. Same su stepenice odlično multifunkcionalno rješenje jer se u njima nalazi prostor za odlaganje stvari iz kuhinje. Na katu je smještena dodatna spavaća soba s bračnim krevetom i radnim stolom.


U prizemlju se još nalazi i spavaća soba roditelja koju obilježava iznenađujuća zidna tapeta s crno-bijelim makovima. S druge strane boravka nalaze se još jedne stepenice koje vode u dječju sobu s krevetom na kat i kupaonicu. Prepun iznenađujućih detalja, ovaj je stan kao stvoren za razigranu obitelj.

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:39