moć uzoraka

Odlično uređen stan od 78 m2

Postizanje maksimalne udobnosti i učinkovitost prostora u kojem živimo vječni je izazov s kojim se susrećemo prilikom uređivanja našeg doma. Stan u nastavku odličan je primjer ostvarene ravnoteže između kvalitetne organizacije prostora i dobivanja njegove otvorenosti i prozračnosti. Stan od 78 četvornih metara s jednom spavaćom sobom uređen je tako da najveći dio stana odlazi na prostorije usmjerene na druženje i uživanje. Pritom je vješto korištena neutralna paleta zemljanih tonova u kombinaciji s jakim uzorcima za stvaranje dinamičnog i dojmljivog stana.

Središte najveće prostorije u stanu zauzima dnevni boravak koji se ističe upečatljivom zidnom dekoracijom. Krajem je kutak iskorišten za postavljanje malog radnog sola, a prostor uz suprotni zid pretvoren je u blagovaonicu.



Kuhinja sa šankom smještena je u uglu prostorije i privlači pozornost odlično postavljenom rasvjetom i odabirom zagasitih fronti kuhinjskih ormarića.


Prostor za odlaganje stvari riješen je ujednačenim ugradbenim ormarima i policama, kako u boravku i predsoblju, tako i u spavaćoj sobi.




Kupaonica je također vrijedna pažnje zbog uskog staklenog tuša, ali i predivne samostojeće kade smještene uz zid ukrašen geometrijskim pločicama. Izniman stan, zar ne!



Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:36