stan na dva kata

Opušteni dvoetažni stan

Moderni stan koji možete vidjeti na fotografijama u nastavku nalazi se u gradu Poznanu u Poljskoj i zauzima ukupno 170 četvornih metara raspoređenih na dva kata. Svijetao, opušten, prepun geometrije, boja i različitih tekstura atraktivan je i zanimljiv te predstavlja izvrsno mjesto za obiteljski život. Nadahnuće za uređenje dizajnerski studio Shoko Design crpio je iz boho stila s naglaskom na eleganciju i ležernost.





Drveni podovi koji se protežu kroz cijeli stan stvaraju predivnu osnovu za ostatak uređenja koji se temelji na bijeloj boji, različitim nijansama sive te detaljima u žutoj, zelenoj i plavoj boji.



Kuhinja, blagovaonica i boravak dio su istog prostora. Kuhinja je opremljena bijelim komadima namještaja, s kuhinjskim otokom koji funkcionira i kao šank za brzinski doručak.


Na kraju se nalazi blagovaonica s velikim stolom, a cijeli jedan zid prostorije rastvoren je staklenim plohama. Boravak čini siva kutna garnitura nadopunjena stolićima i vedrim žutim ormarićem za televizor.





Na katu se nalaze spavaće sobe te radna soba koja može funkcionirati kao soba za goste. Prostor za odlaganje odjeće dobiven je u hodnicima ugradnjom velikih ormara, čime je većina soba oslobođena velikih komada namještaja. Kako vam se čini ovaj obiteljski dom?










Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:44