novo mjesto za palačinke

Otvorena La Creperia u Maksimiru

Uz park Maksimir nedavno je otvorena nova palačinkarnica La Creperia, smještena na Bukovačkoj cesti, u sklopu velikog ugostiteljskog kompleksa, gdje su se otvorili mnogobrojni kafići, pizzerije i slastičarnice.

- La Creperiju smo otvorili prije dva tjedna. Igrom slučaja oslobodio se prostor u kojem smo trenutačno i jedino što je nedostajalo u tom kompleksu ugostiteljskih objekata, bila je palačinkarnica. Veliki smo ljubitelji slatkog, poznavatelji mnogih tradicionalnih recepata za palačinke i vafle, pa nam se nije bio problem upustiti u ovu avanturu - kažu iz La Creperije, gdje su bili svjesni trenda otvaranja palačinkarnica u posljednje dvije godine pa se trude dodatno istaknuti.


U ponudi imaju slane i slatke palačinke, vafle i krafnelle. U La Creperiji se nudi više od 30 dodataka za palačinke i vafle, a sami rade neke od preljeva. Osim najpopularnije Nutelle, gosti često traže dodatke, poput voća, sladoleda, ali i raznih čokoladica i keksa. Također, u ponudi je domaći sok od jabuke.

- La Creperia je površinski vrlo mali prostor u kojem se svi osjećaju kao kod kuće. Uređivali smo ga sami, kao i terasu. U planu je proširivanje ponude raznim novitetima. Voljeli bismo se proširiti na još nekoliko lokacija, ali zasad smo i više nego zadovoljni na ovoj lokaciji - kažu u La Creperiji.

Naziv mjesta: La Creperia
Adresa: Bukovačka 23
Radno vrijeme: 11 - 23 h svaki dan
Primjer cijena: palačinka s nutellom 16kn, Wafle s Nutellom 16 kn, Krafnella 9 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 15:46