IZVRSTAN PROJEKT

Ovo je najslađa kuća na svijetu!

 

Ova predivna mala koliba u šumi prostire se na svega 7,5 četvornih metara, a prava je oaza mira za bračni par Ponomareva koji su ju izgradili kako bi se u njoj mogli opustiti od užurbane svakodnevice. U svega tri tjedna nastala je ova preslatka kućica većinom od recikliranog materijala i to za svega 4 i po tisuće kuna! Planove za izgradnju vlasnici su pronašli i kupili na stranici Relax Shacks i bacili su se na posao!




Bračni par je bazu svoje kolibe sastavio ranije i potom prenio na odabrano mjesto te na licu mjesta počeo podizati strukturu u koju su odlučili ugraditi čak i stari prozor. Reciklirano drvo poslužilo im je za zidove dok je krov u obliku slova A izveden od prozirne plastike koja se može podizati te se time koliba može otvoriti prema prirodi koja ju okružuje.






U unutrašnjosti se nalaze dva jednostruka kreveta koje su ovi supružnici sami sagradili kako bi savršeno pristajali prostoru. Štoviše, takvim pristupom dobili su pomične elemente koje mogu razdvajati i spajati po želji i potrebama. Unutrašnjost je pažljivo uređena i ukrašena, a za glavne boje supružnici su odabrali koraljno narančastu i mentol zelenu koje se odlično slažu s toplom bojom drva.






Na zid su postavili police za najosnovnije potrepštine, kao i malu grijaču ploču idealnu za jednostavnu kuhinju, kuhanje kave i slično. Budući da sama kućica ne zauzima svih 7,5 četvornih metara, ostatak osnovne površine vlasnici koriste kao malu terasu, a dogradili su i prednji dio kako bi mogli uživati na otvorenom kada se podigne bočna strana. Više fotografija izgradnje potražite u našoj galeriji. Izvrstan projekt!



Izvor: Alla Ponomareva

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:00