Tko to može platit?

OVO JE TRENUTNO NAJSKUPLJA KUĆA U AMERICI Prodaje se za nevjerojatnih 250 milijuna dolara!

Projekt je osmislio modni magnat Bruce Makowsky koji bi volio da kupac bude iz Kalifornije

S cijenom od vrtoglavih 250 milijuna dolara, nedavno dovršena vila u Bel Airu, jednom od najbogatijih dijelova Los Angelesa, trenutačno je najskuplja nekretnina koja se prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zdanje koje se prostire na više od 3500 kvadratnih metara osmislio je modni magnat Bruce Makowsky, koji je jedno luksuzno zdanje nedavno prodao Markusu Perssonu, autoru igrice Minecraft, za 70 milijuna dolara.
Pitanje je hoće li se naći kupac koji bi mogao podmiriti traženu cijenu za tu luksuznu vilu jer se pretpostavlja da je u svijetu trenutačno samo 3000 ljudi koji si takvu raskoš mogu priuštiti, a Makowsky bi ipak volio da kupac bude netko iz Kalifornije.

Osim 12 spavaćih soba i 21 kupaonice, vila ima spa prostor, “infinity” bazen, galeriju automobila popunjenu skupocjenim Lamborghinijima, Ferrarijima i drugim automobilima slične klase, a tu je i helikopter koji se koristio u TV seriji “Airwolf” koja je bila popularna tijekom 1980-ih, no letjelica nije u voznom stanju.

Novi vlasnici zabavljat će se u privatnoj kuglani, na jednom od staklenih stolnih nogometa ili u kinu čije je uređenje inspirirano filmskim serijalom “James Bond”. Desert će moći birati između brojnih vrsta bombona sa zida prekrivenog dispenzerima, a kao dekoracije postavljene su skulpture skateboard daski izrađenih od kroma.

Ako se vila proda po traženoj cijeni od 250 milijuna dolara, postat će najskuplja nekretnina ikad prodana u povijesti SAD-a. Tu poziciju trenutačno drži imanje u Hamptonu od 56.656 četvornih metara koje je 2014. prodano za 147 milijuna dolara

Foto: Bruce Makowsky/bam Luxury Development

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 20:10