obiteljski dom

Predivan stan s pastelnim detaljima

Klasična kombinacija svijetlog drva i bijele boje uvijek je dobar odabir za stvaranje svijetlog i toplog prostora, a dodate li pritom malo boje u svoj interijer, dobit ćete vedar i opušten dom u kojem je pravi užitak boraviti. U prostoru prikazanom na fotografijama inspiraciju za odabir boja dizajnerica Ekaterina Domracheva pronašla je u proljetnom vrtu pa je tako uređenje ovog interijera nadograđeno zelenom, žutom i ljubičastom bojom.




Projektom uređenja dizajnerica je željela stvoriti opuštajući dojam svježeg prostora, dok su pojedini dijelovi stana, poput bijele kuhinje, više minimalistički uređeni. Sam prostor je otvoren i funkcionalan, sa zonama koje su razdvojene zahvaljujući središnjem zidu koji služi i kao šank za doručkovanje.



Cijeli jedan zid stana rastvoren je brojnim velikim prozorima koji propuštaju svjetlost, ali i omogućuju uživanje u pogledu. U cijelom stanu prevladava svijetlo drvo koje povezuje uređenje u harmoničnu cjelinu.


Od podova, zidova, ormarića i zasebnog namještaja, svijetlo drvo stvara neutralnu osnovu koju razvedravaju stolice u žutoj i nježnoj ljubičastoj boji, dok je u dnevnom boravku velika zelena kutna garnitura. Spavaća soba ponavlja paletu boja i izbor materijala iz ostaka stana i predstavlja savršen prostor za odmor, a dječju sobicu obilježava veselo i razigano uređenje. U stanu se nalazi i mala radna soba s pogledom na grad. Zavirite u ovaj ležeran prostor u nastavku!












Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:24