U šarmantnom duhu 17. stoljeća

Predivna romantična vila u talijanskom stilu

Vodimo vas na posjed slavne komičarke Ellen DeGeneres

Komičarka i vrsni znalac kada je u pitanju uređenje interijera Ellen DeGeneres odlučila je prodati svoju vilu u Santa Barbari. Ona i supruga Portia de Rossi kupile su posjed 2012. godine za 26.5 milijuna dolara, a danas za njega traže nevjerojatnih 45 milijuna dolara, kako prenosi People. Nekretninu veličine 929.000 četvornih metara sagradio je oko 1930. godine slavni arhitekt Wallace Frost, koji je i zaslužan za njezin talijanski šarm 17. stoljeća.

Pogledajte video!

Video: Sotheby's International Realty

Imanje je dom šest spavaćih soba, šest kupaonica, nekoliko knjižnica, formalne blagovaonice i šarmantne blagovaonice na otvorenom s veličanstvenim pogledom na Tihi ocean. Smještena među maslinicima ova rezidencija ima zaista pregršt divnih detalje. Krase ju istaknute rustikalne grede, talijanske pločice iz 18. stoljeća, podovi od terakote i mnoštvo fascinantnih dekorativnih detalja karakterističnih za kuće na Mediteranu. - Puna je iznenađenja i svakodnevno otkriva neki novi djelić sebe. Nije pretjerano uređena i nije pretjerano dragocjena ili savršena. Ona je dom koji je istovremeno prostran i udoban, izjavila je slavna komičarka za Sotheby.


























Ellen je kuću kupila od dizajnera Johna Saladina i gotovo ju u potpunosti preuredila. A ako vas zanima kako je kuća izgledala prije nego je došla u ruke slavnoj komičarki pogledajte fotografije u nastavku i bit će vam jasno zašto se danas kuća prodaje za gotovo dupli iznos.




Izvor: mydomaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:44