Izvrstno renoviran stan

Preuređenje sa stilom

Nadahnjujući stan na fotografijama smješten je u renoviranom skladištu i odličan je spoj šarmantnih industrijskih detalja i modernih dekorativnih komada. Iznimno visokih stropova, s parketom na podu i sa zidovima prekrivenima djelomično obojenom opekom, ovaj otvoreni prostor odiše toplinom. U kutu prostorije smješten je dnevni boravak sa sivim kaučem, drvenim ormarićem i nekoliko malih stolića. Iza kauča smještena je spavaća soba i to tik uz jedan od prozora. Veliki prozori propuštaju mnoštvo svjetla u stan, a bjelina zidova dodatno stvara osjećaj prozračnosti. Na fotografijama je prikazan još jedan mogući smještaj spavaće sobe, i to na mjestu gdje se nalazi boravak, što ukazuje na iznimnu fleksibilnost ovakvog prostora.







Pojedinačne zone u stanu dodatno su definirane pomoću različitih tepiha, što je odličan uravnoteženja otvorenog rasporeda. Pokraj boravka smješten je i kutak za čitanje s udobnom kožnom stolicom. U drugom kutu nalazi se kuhinja u obliku slova L s kuhinjskim otokom u koji je ugrađen sudoper. Kuhinjski elementi izvedeni su od nehrđajućeg čelika i kombinirani s drvenom radnom površinom. Kuhinjska pozadina izvedena je od sitnih mozaik pločica, i to u kombinaciji bijele i crvene boje.

U središtu prostora je i blagovaonica s dugačkim stolom i zanimljivim stolicama.

Pregršt biljaka stvara ugodnu atmosferu u prostoru, kao i simpatični ukrasni posteri koji unose vedrinu i humor u interijer.

Izvor: Nordic Design

Foto: Martina Gemmola

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 03:08