Rustikalni raj

Prozračan obiteljski dom

 

Ovaj predivan obiteljski dom jednostavno pršti pozitivnom energijom, a lijepo uređenje koj obilježava vedra kombinacija bijele, žute i plavosive boje s drvenim i pletenim detaljima čini ga prostorom u kojem svi rado borave. Kuća se nalazi u mjestu La Garriga ublizu Barcelone u Španjolskoj, a za njeno uređenje zaslužni su Dulo i Natalia Roma, dizajneri tvrtke ND Disseny Interiors.




U dugoj prostoriji u prizemlju nalazi se udoban dnevni boravak s puno prostora za sjediti pa je tako opremljen s čak dva dvosjeda prepuna jastučića, foteljom i drvenom klupom koji okružuju niski drveni stolić. Iza boravka smještena je blagovaonica, a u dnu prostorije kuhinja s velikim kuhinjskim otokom.


Kuhinja je bijele boje s radnim površinama od drva, a otok funkcionira i kao mjesto za doručkovanje. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i dodatne prostorije.



Glavna spavaća soba klasična je i puna romantičnih komada poput kreveta s ukrasnim zaglavljem i odgovarajućih noćnih ormarića. Druga soba je kao stvorena je za tinejdžericu, s divnim namještajem i ženstvenim bojama. Oko kuće se nalazi veliko dvorište s natkrivenom i prostranom terasom. Divota!



Izvor: El Mueble

Foto:Pepa Oromi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:16