Stan za poželjeti!

Prozračni obiteljski dom s pogledom na grad

 

U samom srcu Barcelone, u neposrednoj blizini slavne Gaudijeve katedrale Sagrada Familia nalazi se ovaj udoban obiteljski dom s čarobnom terasom koja vlasnicima omogućuje pogled na grad, a predstavlja pravu oazu u središtu užurbanog grada.



Njegovo uređenje spoj je skandinavskog i mediteranskog stila, a djelo je studija Egue y Seta. Sam stan prostire se na 86 četvornih metara u kojem se nalazi otvoreni prostor kuhinje s velikim kuhinjskim otokom, lijepi dnevni boravak i zastakljena blagovaonica, kao i dvije spavaće sobe, jedna za odrasle, a druga za djecu.



Cijeli prostor za druženje odlikuju brojni izvrsni dekorativni elementi, od heksagonalnih pločica u kuhinji koje svojim oblikom ulaze u područje parketa, zida od crvene cigle koji definira boravak pa do atraktivne staklene prostorije koja omogućuje prodiranje svjetlosti u cijeli stan i pomaže stvoriti predivnu atmosferu u domu.



Kuhinja je namještena bijelim ormarićima u kombinaciji s drvenim radnim površinama, boravak jednostavno poziva da se udobno smjestite na sivi kauč ukrašen razigranim jastučićima, a blagovaonica vam pruža izvrstan pogled dok jedete. Spavaće sobe su jednostavno opremljene, ali svejedno lijepe.



Dok je dječja sobica ukrašena žutim i plavim nijansama, za odrasle su rezervirane zemljane boje i izražajni uzorci.




Za uživanje u ljetnim i sunčanim danima vlasnicima služi bogato uređena terasa na kojoj se mogu družiti s prijateljima i obitelji uz roštilj. Predivno!

Izvor: Home Adore

Foto: VICUGO FOTO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:07