OBJEKT ŽUDNJE

Prve hrvatske 3D betonske pločice

Inovativan proizvod koji će “zapaliti” domaće tržište

Svaka je 100% ručno izrađena i kreirana tako da stvara odlične igre svjetla i sjene na zidu interijera ili eksterijera

Prateći suvremene trendove u arhitekturi i dizajnu, kreiran je jedinstven proizvod na našem tržištu, 3D betonske pločice.

- Svaka je pločica kreirana tako da stvara jedinstvene igre svjetla i sjene na zidu. Samo jednim detaljem mijenja se ugođaj cijele prostorije dok se oblaganjem većih površina 3D pločicama stvaraju do sada neviđeni interijeri i eksterijeri.

RADE PO NARUDŽBI

Kako je svaka pločica 100% ručno izrađena, radi se o unikatnom proizvodu, koji se distancira od masovne proizvodnje, što proizvodnju čini izrazito zahtjevnom i kompleksnom - kažu u tvrtki E3 koja potpisuje ovaj proizvod. Osim trenutno dostupne kolekcije, prednost je što je tvrtka specijalizirana u izradi pločica po narudžbi. Drugim riječima, dizajner ili arhitekt može kreirati 3D pločicu prema svom dizajnu i time ostvariti puni potencijal kreativnog procesa koji počinje idejom i završava realizacijom.

SPEKTAR BOJA

- E3 pločice su, kao što i samo ime govori, pločice koje se nanose punoplošno s keramičkim fleksibilnim ljepilom na zid. E3 pločice se mogu primjenjivati u interijeru i eksterijeru. One ne zahtijevaju održavanje zbog toga što su izrađene od visokokvalitetnih materijala i imaju završni sloj koji ih štiti od atmosferilija. Ove pločice mogu biti realizirane s različitim teksturama, površinskim obradama i u cijelom spektru boja koji se postiže pigmentiranjem - kažu u tvrtki.

Više možete saznati na www.e3group.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:27