francuski šik

Romantični stančić u Parizu

Mali dragulj francuskog stila koji se nalazi na fotografijama u nastavku smješten je na šestom katu zgrade u središtu Pariza i idealno je mjesto za opuštajući vikend u tom predivnom gradu svjetlosti, ljubavi i umjetnosti. U 7. arrondissementu i na korak od svih glavnih pariških atrakcija, ovaj nas je stančić osvojio svojim klasičnim uređenjem s pregršt elegantnih detalja i romantičnom atmosferom koja i dolikuje ovom gradu. Kada smo doznali da se u ovom stanu možete probuditi uz pogled na nevjerojatni Eiffelov toranj i krovove Pariza, u potpunosti smo se zaljubili!


Spavaća soba, kuhinja i blagovaonica s dnevnim boravkom dio su otvorenog rasporeda koji se može pregraditi pomoću jednostavne zavjese kojom se omogućuje više privatnosti. Od kristalnih lustera do pregršt velikih zrcala, stančić nazvan Crémant po pjenušavom vinu iz Burgundije svojim svjetlucanjem savršeno se uklapa u Pariz. Spoj starinskih dekorativnih elemenata i moderne funkcionalnosti čini prostor iznimno ugodnim za boravak unatoč maloj kvadraturi.

Sa svijetlosivim gredama na stropu koje prostoru blagovaonice i kuhinje daju dodatni rustikalni štih cjelokupno je uređenje oličenje francuskog šika. Oko okruglog stola smješteni su kauč i starinske tapecirane stolice, a krajem se nalazi i šarmantna drvena komoda za odlaganje stvari.


Kuhinju čine svijetlosivi kuhinjski elementi i opremljena je za kraći boravak u prostoru. Kuhinjska pozadina izvedena je od ogledala kako bi se vizualno proširio prostor.

U spavaćoj sobi ugradbeni ormar također je prekriven ogledalima koje odražavaju okolni prostor i čine sobu većom, skrivajući pritom prostor za odlaganje stvari.


Kupaonica je opremljena tušem i u njoj je također vidljiv francuski šarm velikih i raskošnih ogledala. Planirate li posjet Parizu, razmotrite i ovaj stančić za svoj boravak, nećete požaliti!

Izvor: Paris Perfect

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:14