Hotel Delfin

Rovinjski restoran Tramonto s pogledom na zalazak sunca

 

U Rovinju se otvorio restoran Tramonto koji gleda na zalazak sunca s terase hotela Delfin. Upravo je pogled na starogradsku jezgru i more te vrhunska usluga i izvrsna hrana ono čime se u Tramontu nadaju da će privući posjetitelje.


- Pomno smo birali svaki komad interijera kako bi restoran bio glamurozan, luksuzan, no ujedno i vrlo udoban i veoma dostupan kako ponudom, tako i cjenovno. Za dizajn je zaslužna Liv Baričević, uz moju pomoć te pomoć investitora - objasnio je Stefano Mužina, direktor restorana. Ugodan izgled restorana u kojem prevladava elegantna tamna boja s daškom živog cvijeća, luksuzan je poziv na ručak.

Predstavljaju se kao a la carte restoran, a meni su zamislili kao fuziju mediteranskih namirnica pripremljenih na moderan i urban način, koristeći stare francuske metode pripreme jela. Izbor hrane je raznolik, a cjenovni rang prihvatljiv. Tako za hobotnicu uz koju dolaze i sponge od sipe, mrkva, motar, kisela i slatka rajčica treba izdvojiti 95 kuna, a za teleći kotlet bez kosti (ragu komorač, rajčica, bosiljak, krema pastrnjak teleći jus) 130 kuna. U Tramontu nude i velik izbor kvalitetnih vina. Pa tako možete probati malvaziju istarsku, chardonnay, rose, graševinu, cabernet sauvignon, sauvignon blanc, merlot ili se počastiti Dom Perignon šampanjcem za koji treba izvući 2450 kuna iz novčanika.


Naziv mjesta: Restoran Tramonto
Adresa: Obala Vladimira Nazora 4, Rovinj
Radno vrijeme: od 12 do 23 sata
Primjer cijena: teleći kotlet bez kosti 130 kuna

Izvor: Like!

Foto: Rajan Milošević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:34