NE PROPUSTITE!

SAMO DANAS NOVI BROJ ČASOPISA D&D!

Samo ove nedjelje saznajte tko su finalisti velikog nagradnog natječaja D&D Grand Prix!

Ova nedjelja (15.10.) je dan za inspiraciju, za lijepe stvari, za kreativnost. Samo u nedjelju uz Jutarnji list izlazi novi broj časopisa D&D u kojem smo vam pripremili teme koje će, sigurni smo, zainteresirati svakog od vas.

Prije svega, ponosno možemo reći da je gotov prvi krug velikog nagradnog natječaja D&D Grand Prix koji smo osmislili s partnerima, HEP-om i American Expressom. Hvala vam što ste i ove godine odlučili aktivno sudjelovati u našoj potrazi za najljepšim domom u Hrvatskoj i što ste u velikom broju prijavili svoj dnevni boravak, kuhinju i potkrovlje.

Moramo priznati da žiri sastavljen od najpoznatijih hrvatskih arhitekata nije imao nimalo lak zadatak i da su satima vijećali, raspravljali i komentirali kojih će deset dnevnih boravaka, kuhinja i potkrovlja svojom estetikom, kreativnošću, održivim budžetom, kvalitetom, inovativnošću i funkcionalnošću ući u veliko finale ovog našeg natječaja. Samo ćemo vam otkriti da je bilo tu i razilaženja u mišljenjima, različitih ukusa, različitih želja, ali na kraju su se arhitekti ipak usuglasili i donijeli odluku koje su to top-prostorije koje će se boriti za laskavu titulu najljepšeg domaćeg dnevnog boravka, kuhinje i potkrovlja.

Fotografije i kratke priče i opise finalista iz sve tri zadane kategorije možete vidjeti u nedjelju, samo u novom broju časopisa D&D, a nakon toga slijedi drugi krug natječaja u kojem će žiri odabrati pobjednika svake kategorije (dnevni boravak, kuhinja, potkrovlje), a pobjednici će osvojiti vrijedne nagrade sponzora: Polygon fotelju i stolić od sponzora kategorije dnevni boravak Prostoria, Velux set - unutarnje Siesta sjenilo i vanjsku roletu na daljinsko upravljanje i solarno napajanje od sponzora kategorije potkrovlja Velux te hladnjak Ora-Ito od Gorenja i Prima poklon-bon od 5000 kuna, sponzora kategorije kuhinje.

Inače, Prima grupa, sponzor kategorije kuhinje Grand Prixa, izlaže i na ovogodišnjoj Ambienti na Zagrebačkom velesajmu koju možete posjetiti još danas.

Paralelno s ocjenjivanjem žirija, i vi, dragi naši čitatelji, moći ćete dati glas nekom od finalista iz sve tri kategorije, i to glasanjem na www.jutarnji.hr/domidizajn/grandprix od 15. listopada do 2. studenoga 2017. godine.

Dnevni boravak, potkrovlje i kuhinja s najviše glasova osvajaju Nagradu publike - godišnju pretplatu na časopis D&D, a svojim glasom možete sudjelovati i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 10x1000 kuna na American Express kartici. Moguće je prijaviti se i glasovati samo jednom. Finalni rezultati bit će objavljeni u časopisu D&D koji će na kioscima biti 19. studenoga uz Jutarnji list.

Naravno, to ni približno nije sve. U novom broju časopisa D&D vodimo vas u čak tri genijalna interijera: kamenu kuću na Cresu, muški stan u Zagrebu i suvremenu vilu u Istri.

Kao temu broja odabrali smo zaista slatke dileme: kako opremiti dječju sobu. Iz prve ruke doznali smo koje su najčešće pogreške koje pritom možemo napraviti, na čemu štedjeti, a na čemu nikako ne. Osim arhitektica koje su nam otkrile savjete za uređenje i opremanje, čak pet mama iz Hrvatske spremno je otvorilo vrata carstva svojih mališana i ispričale nam sve o načinu na koji su osmišljavale tu prostoriju. Njihove priče, vjerujemo, pomoći će i vama da dobijete neku dobru ideju, pogotovo ako ste baš u akciji uređenja dječje sobe.

I u ovom broju otkrivamo vam koja su se to cool nova mjesta otvorila u Hrvatskoj, predstavljamo ljude čiji hrvatski proizvodi oduševljavaju, a otkrivamo vam i kako u nekoliko brzih i lakih koraka od stare krpe napraviti predivnu dekoraciju za stol.

Čitajte ovu nedjelju (15.10) uz Jutarnji list novi broj časopisa D&D!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:38