savršena kombinacija boja

Sjajan obiteljski stan od 180 m2

Fantastičan stan od 180 četvornih metara koji možete pogledati na slikama u nastavku nalazi se u srcu Stockholma i pravi je interijerski dragulj s brojnim izvrsnim detaljima koji osvajaju. Prvo što privlači pogled u stanu svakako su velike drvene grede koje čine ovaj prostor u potkrovlju znatno toplijim te vizualno smanjuju visinu stropa i to bez gubitka volumena ili svjetlosti. Siva i bijela boja prevladavaju u interijeru, s bijelim zidovima i stropovima, ali sivim namještajem koji stvara ujednačen izgled prostorije.







Svijetli podovi od dugačkih drvenih dasaka dodatno čine prostor svijetlim i omogućuju da namještaj bude taman bez zatvaranja prostora. Kombinaciju tamnih boja poput zagasite plave na kauču ili sive u kuhinji razvedravaju brojne zelene biljke koje pretvaraju dijelove ovog stana u pravu malu džunglu.




Osim otvorenog prostora boravka, kuhinje i blagovaonice u stanu se nalaze još i čak četiri spavaće sobe, kupaonica i toalet u samoj sredini stana te terasa na kojoj vlasnici mogu uživati s društvom u ugodnim ljetnim večerima.





Kako bi se pametno iskoristio kutak s posebno kosim stropom vlasnici su u njega odlučili postaviti svoju spavaću sobu kao praktično rješenje problema niskog stropa. Cijelo je uređenje elegantno i profinjeno, s decentnim detaljima i pažljivo odabranim komadima u intenzivnijim bojama kao što su boja cigle ili senfa. Kako vam se čini ovaj sjajan interijer?






Izvor: Decouvrir l'endroit du deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:42