boje prirode

Sjajan zeleni interijer

Zelena boja ne prestaje nas iznenađivati svojim jedinstvenim šarmom i razinom sofisticiranosti koju unosi u interijere! U predivnom stanu na fotografijama vlasnici su hrabro odlučili prigrliti sve popularniji trend zelene boje i njome urediti cijeli stan, koji je oličenje skandinavskog stila s jednostavnim i čistim linijama, zemljanim bojama, pročišćenim dekorom i prirodnim teksturama koje prožimaju cijeli prostor.



Zeleni zidovi, tamnozeleni komadi namještaja, neizbježne biljke i drugi, pomno odabrani detalji čine ovaj prostor izvrsno uređenom cjelinom koja nadahnjuje. Dojmljivi zidovi stvaraju dojam svježine i prirodnosti u prostoru, a odabir drvenih komada namještaja, drugih pastelnih i zemljanih boja te neizbježne bijele čine prostor uravnoteženim i atraktivnim.



Boravak s kaučem zelene boje, pletene stolice, drveni i bijeli stolić za kavu i tepih s upečatljivom teksturom te brojni kaktusi čine prostor dinamičnim i zanimljivim.


Kuhinja s prostorom blagovaonice također je zelene boje, s kuhinjskim ormarićima u predivnoj pastelnoj nijansi. Blagovaonicu čini dugačak drveni stol okružen drvenim stolcima od kojih su dva obojena u tamnu, šumsku zelenu, koja ih odlično povezuje s dnevnim boravkom, u kojem je ta boja prisutna u obliku udobnog kauča.


Zelena boja dokazano umiruje i odmara, pa ne iznenađuje da su se za nju odlučili i u obje spavaće sobe, gdje nam je svaka pomoć potrebna kako bismo se što prije opustili i utonuli u okrepljujući san! Kako vam se čini ovo zeleno carstvo?




Izvor: Coco Lapine

Foto: Jonas Ingerstedt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:52