skandinavski stil uređenja

Spoj skandinavskog stila i predivnih proljetnih boja

Tri lijepa pastelna stana za uživanje

Spoj skandinavskog stila i predivnih proljetnih boja glavno je obilježje čak tri izvrsno uređena stana koja možete vidjeti u nastavku, a koji nadahnjuju svojom svježinom. Boje poput nježne ružičaste, mentol zelene i žute, geometrijski likovi na zidovima, točkice i kombinacija bijelih zidova i svijetlog drva čine samo djelić šarma ova tri stana u kojima bismo rado živjeli!

Prvi stan koji možete vidjeti na fotografijama zauzima 60 četvornih metara, a njegovo uređenje osmislio je dizajnerski studio Imade pastel. Puderasta ružičasta, blijeda tirkizna i nježna žuta u kombinaciji sa sivom i bijelom bojom čine prostor živahnim i zabavnim, a razigrani dojam dodatno stvaraju detalji poput geometrijskih likova na jastučićima i u blagovaonici. Udobni dnevni boravak sa sivim kaučem i simpatičnim malim stolićima dodatno je namješten komodom u tri boje, kao i tepihom koji je dodatni element geometrije u prostoru. Hodnik je vizualno odvojen zelenom bojom zida i njegovom teksturom. Cijeli prostor pršti bojama!










Dramatičan izgled drugog stana odmah privlači pozornost, a različiti uzorci i detalji u pastelnim bojama čine prostor vizualno dinamičnim. Crni kožni kauč dominira dnevnim boravkom, a pastelno plavi zidovi prostoriju predstavljaju odličnu pozadinu za različite uokvirene postere i slike postavljene na rub panela postavljenih na donji dio zida u cijeloj prostoriji. Uređenje ovog prostora osmislio je dizajner Duong Arc koji se držao jasnih i čistih linija, suzdržanih boja većih komada namještaja i manjih dekorativnih detalja kako bi razvedrio prostor.








Posljednji stan potpisuje dizajner Pavel Pisanko koji je zamislio ovaj sanjiv i svijetao prostor uređen većim komadima namještaja upravo u pastelnim bojama za maksimalan efekt. U prostoru pozornost privlači odličan uzorak parketa složen po uzoru na riblju kost koji se proteže kroz cijeli stan. Ružičasti kauč, ledenoplava fotelja, veliki žuti tabure i stolac u kombinaciji svijetloplave plastike i svijetlog drva čine udoban i privlačan boravak. Spavaća soba posebno iznenađuje velikim zidom ukrašenim s ravnomjerno raspoređenim crnim točkama na inače bijeloj površini. Osim točkica i odličnog parketa, u prostoriji se javlja još i geometrijski uzorak na ormariću koji sa zidom povezuje kombinacija bijele i crne boje.








Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:03