MALI DOM BEZ GREŠKE

Stan od 37 kvadrata za uspješnu ženu

 

U 37 četvornih metara prostora ovog švedskog stančića koji možete vidjeti u nastavku sakrilo se toliko predivnih detalja da je jednostavno neodoljiv, a kao stvoren je za život jedne osobe ili mladog para. Trenutna vlasnica je u ovom stanu pronašla dovoljno prostora za spavaću sobu, udobni boravak, praktični radni kutak, prostranu kuhinju s blagovaonicom i hodnik s prostorom za držanje odjeće i svih drugih stvari.







Glavna prostorija funkcionira kao spavaća soba, boravak i mali ured, a njen nepravilan tlocrt iskorišten je za stvaranje idealnog rasporeda tih životnih zona. Jednostavan krevet u kutu, veliki sivi kauč za druženje i opuštanje, kutak za rad smješten tik uz prozor kako bi se maksimalno iskoristilo dostupno dnevno svjetlo popunjavaju skladno prostor. Uređen raznovrsnim tkaninama, uzorcima i jednostavnim detaljima, ovaj je prostor uređen za čistu peticu! Krajem se nalazi kuhinja s blagovaonicom koja se ističe po zidu prekrivenom odličnom crno-bijelom tapetom.









Kroz cijeli stan koji je pretežito uređen neutralnim bojama, sivom, crnom i bijelom, proteže se i predivna bordo crvena u obliku manjih detalja kao što su jastučići, deka, sjenilo svjetiljke i slično, a koja služi kako bi se prostor dodatno vizualno povezao. Predivan mali stan!



Izvor: Alvhem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:22