prostor u prizemlju

Stan od 40 m2 s terasom i galerijom

 

Stan koji možete vidjeti na fotografijama nalazi se u prizemlju veće zgrade i prostire se na ukupno 40 četvornih metara. Osim osnovnog prostora u stanu se nalazi i naknadno sagrađena galerija na kojoj je smještena spavaća soba, a dio stana čini i terasa s pogledom na šumu. U prizemlju se nalaze kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak s izlazom na terasu i kupaonica, a cijeli je prostor uređen u skandinavskom stilu.




Svijetla kuhinja opremljena je bijelim kuhinjskim ormarićima postavljenima u oblik slova L, a čija se bjelina dodatno ističe uza zidove djelomično boje bijele kave. Cijeli se prostor doima staloženim i opuštenim, a drveni elementi zagasite smeđe nijanse unose u kuhinju detalj prirodnih materijala. Veliki blagovaonski stol smješten u sredinu kuhinje okružen je sivim stolicama i idealno je mjesto za vesela druženja uz obiteljske obroke. Prostor kuhinje djelomično je odvojen od ostatka stan, no nije zagrađen što omogućuje bolju protočnost u stanu.




Zone u stanu dodatno su povezane detaljem svijetlog parketa koji unosi i toplinu u interijer uređen pretežito hladnim bojama. Dnevni boravak namješten je sivim kaučem i lijepim stolićem za kavu svijetloplave boje. Konstrukcija galerije bijele je boje i prirodno se uklopila u prostor, a nije u potpunosti zagrađena kako bi u spavaći kutak ulazilo bar nešto dnevne svjetlosti. Terasa je namještena s jednostavnim stolićem i dvije stolice te je omiljeno mjesto vlasnika za ispijanje kave i doručkovanje na otvorenom. Mali, ali lijep stan!









Izvor: Decouvrir l'endroit du deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:07