Stan u strogom centru Zagreba

STAN U DALMATINSKOJ Još jedno odlično idejno rješenje po modelu "ključ u ruke" iz zagrebačke agencije NAOS

Još jedno odlično idejno rješenje dolazi iz agencije NAOS, ureda specijaliziranog za pronalazak stanova isključivo u strogom centru grada, kojima je potrebna adaptacija.

Pronaći pravi stan u središtu grada izazov je za svakoga. Stanovi često traže renoviranje i u sadašnjem stanju ne prikazuju sve mogućnosti koje imaju. Međutim, pažljivim odabirom nekretnine i kvalitetnim idejnim rješenjem za njegovu adaptaciju, san može postati stvarnost. Sigurno se pitate kako? Odgovor na vaše dvojbe dolazi iz ureda NAOS. Riječ je o agenciji koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama u centru grada i izradom kvalitetnih idejnih rješenja po modelu "ključ u ruke".

Primjerice, u samom centru grada, nadomak pješačke zone, nalazi se komforan stan od 70-ak četvornih metara. Orijentiran je na sjever i jug, a veliki prozori i visoki stropovi daju mu puno svjetlosti. S dvije spavaće sobe te prostranim boravkom i kuhinjom idealan je za mladu obitelj s djecom ili za mladi par koji u bližoj budućnosti planira djecu.

Nalazi se na prvom katu održavane zgrade i trenutačni raspored stana ne zadovoljava suvremen način života pa su u uredu NAOS predvidjeli preinake unutar rasporeda kojima se dobiva potpuno novi koncept.

Kako se stan sastoji od četiri prostorije i kupaonice, prema novom rasporedu dvije spavaće sobe smještene su na mirniju dvorišnu stranu, a dnevna zona stana na uličnu. Premala kupaonica povećana je na način da se postojeća kada makne, a zona tuša ugradi u niši prema kuhinji.

Također, postojeća kuhinja s blagovaonicom pretvorena je u roditeljsku sobu s garderobom, a kuhinja je smještena u veliku sobu na uličnu stranu. Na taj se način povezao boravak s kuhinjom i blagovaonicom, a sam stan je dobio kružnu vezu u dnevnoj zoni.

Kao prijedlog materijala i obrada u uredu NAOS izabrani su svijetli tonovi prirodnog drveta u kombinaciji s bijelom i svjetlosivom kako bi se dodatno vizualno osvijetlio prostor.

Riječ je o stanu koji ima velik potencijal, a koji ovisno o vašim životnim potrebama i željama prema idejnom prijedlogu agencije NOAS-a, i to po izrazito povoljnoj cijeni može postati vaš.

Pogledajte!

Web stranica AGENCIJE NAOS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:19