Pametan namještaj

Stan u kojem ništa nije kako se čini! Maksimalno iskorišten mali prostor

Pogledajte kako maksimalno možete iskoristiti mali prostor

Ovo su neke osvježavajuće i praktične ideje idealne za mali interijer s namještajem koji se može neprimjetno prenamijeniti.

Riječ je kolekciji lukavo osmišljenih komada koji dopuštaju malim otvorenim stanovima da maksimalno iskoriste prostor na različit način, ovisno o životnim potrebama vlasnika. U stanu kao što je ovaj, ništa nije kako se čini! Naizgled kompaktni kuhinjski prostor može se otvoriti i osigurati radni stol ili ugodnu blagovaonicu za dvoje, zahvaljujući kuhinjskom stolu koji se razvlači iz kuhinjskog otoka. Zatim se ta ista jednostavna kuhinja s blagovaonicom može proširiti znatno više za potrebe velike večere za smještaj osam osoba.

Da biste napravili mjesta za veliku blagovaonicu, fotelje i sofe treba smjestiti u susjednu sobu za spavanje, ali to nije problem kad se francuski ležaj može preklopiti u zid - u ovom konkretnom primjeru. Veliki se krevet čak može pretvoriti u moderan kauč bude li trebao za sjedenje u dnevnom boravku/spavaćoj sobi. Zaslon s TV-om se također može pomicati unutar prostorije čineći ekran više vidljiv iz bilo kojeg kuta stana - kuhinje, dnevnog boravka ili spavaće sobe i skriva još jednu modernu sofu.

Nakon partyja, kad dođe vrijeme za spavanje, dvosjed na izvlačenje se može pretvoriti u udoban krevet za goste. Ovo su neke od sjajnih ideja koje danas može izvesti gotovo svaki bolji stolar. Stoga ne očajavajte, ukradite neku od ideja i sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:54