COOL MJESTO

Stomatološka ordinacija novog doba

Elegancija je hit u poslovnim prostorima

Martina Štritof iz MS Studio+Bottega potpisuje projekt uređenja i opremanja

Jedno istraživanje pokazalo je da čak 75 posto svjetske populacije osjeća nelagodu, strah i napetost prilikom odlaska stomatologu, što ga ubraja među najstresnija iskustva modernog čovjeka. Toliko stresna da je za mnoge posjet stomatologu iskustvo koje po svaku cijenu žele izbjeći.

UGODNO

No, da odlazak stomatologu može biti veoma ugodno, pa čak i opuštajuće iskustvo dokazuje interijer stomatološke poliklinike TIM DENT-Miličić koja osvaja lijepim i elegantnim uređenjem te ugodnim minimalizmom koji nikako nije hladan, nego baš naprotiv, odiše profinjenošću i potrebnom toplinom. Projekt interijera potpisuje Martina Štritof i njezin MS Studio+ Bottega.

Nekad popularna pjevačica, danas je vlasnica sjajnog design storea u centru Zagreba, koji na jednome mjestu okuplja vodeće svjetske brendove za uređenje interijera. Upravo su njoj vlasnici ove stomatološke poliklinike odlučili dati povjerenje i slobodne ruke pri redizajniranju cjelokupnog prostora, što se pokazalo kao pun pogodak.

- Martina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom stvorila ugodan, smirujući i topao, a istodobno iznimno moderan prostor koji odiše suptilnim, minimalističkim luksuzom. Čekaonica ordinacije više se doima poput lijepo uređenog dnevnog boravka, s opuštajućom glazbom i mirisnim svijećama - naglašavaju u poliklinici.

RASKOŠNI DETALJI

- Pri uređenju interijera najveći je naglasak stavljen na zidove koji su obojeni u duboku, ponoćno plavu boju. Kraljevska nijansa plave ostavlja dojam profinjenosti i elegancije, a zajedno s pročišćenim, profinjenim mramornim detaljima i glamuroznim sivim tekstilom spojena je u prozračan, smiren i osvježavajući interijer. Vrhunski dizajnerski namještaj i raskošni, pomno odabrani detalji upotpunjuju ovu stomatološku ordinaciju novog doba. Ordinaciju u koju bi svatko poželio doći, ordinaciju u kojoj će se osjećati opušteno, smireno i zadovoljno, znajući da je u rukama vrhunskih stručnjaka u svom poslu - dodaje Martina Štritof.

Više - MS Studio+ Bottega

Foto: Duško Vlaović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:28