Novo cool mjesto u Zagrebu

TESLA'S SMART BAR Kafić koji je u potpunosti posvećen Nikoli Tesli

Lik i djelo Nikole Tesle, najvećeg izumitelja svih vremena oživljeni su na jedan vrlo zanimljiv i neobičan način u novom mjestu u Zagrebu, točnije u Horvaćanskoj ulici pod nazivom Tesla's Smart Bar.

- Nikola Tesla bio je jedan od najvećih ljudi ovog prostora, ali nažalost malo se spominje u Hrvatskoj - komentira Ivan Soldo, PR manager, i dodaje da su na ovaj način htjeli podsjetiti ljude na tog važnog inovatora, ali predstaviti nešto potpuno novo u gradu.

Prisutnost Nikole Tesle vidljiva je iz svakog kutka lokala, što se uređenjem nastojalo i postići.
- Kao što se može vidjeti iz uređenja, ovo nije klasičan kafić jer to je i bio cilj. Sve je izrađeno ručno te smo pazili na svaki detalj kako bi vjerodostojno prikazali Teslu - objašnjava Ivan.

Također, u baru se mogu pronaći raznovrsna domaća i strana pića jer se nisu htjeli ograničiti već su sami odabrali svoju ponudu. Više od trideset vrsta standardnih i craft pića, kokteli, cijeđeni sokovi, smoothie, osamnaest vrsta domaćih i stranih vina, žestoka pića te klasični topli napici i sokovi.

- Od rujna ćemo jednom tjedno organizirati tematski kviz, jazz programe, a vikendom ćemo se zabavljati u DJ-e i akustične izvedbe - najavljuje Ivan.

PROFIL

NAZIV MJESTA: Tesla's Smart Bar
ADRESA: Horvaćanska 146a
RADNO VRIJEME: 7-24h (svaki dan)

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 20:57