Moć uzoraka

Vedri interijer prepun lijepih detalja

 

Simpatičan stan koji vam želimo pokazati nalazi se u sunčanom Los Angelesu i jednostavno pršti pozitivnom energijom! Vedri interijer prepun lijepih detalja uređen je za ženu koja je svoj prostor bez zadrške pretvorila u ženstvenu oazu. U stanu već na prvi pogled pažnju privlače uzorci tapeta, kao i odabir nježnih i pastelnih boja u kombinaciji s neizostavnom bijelom.




Dnevni boravak oduševljava raskošnim cvjetnim zidom, a namješten je brojnim drvenim komadima namještaja tople smeđe boje. Zrake sunca samo dodatno ističu toplinu prostora u kojem dominira veliki kožni kauč boje konjaka. Kuhinja i blagovaonica dio su jedinstvenog prostora, pri čemu je blagovaonica dodatno istaknuta pomoću cvjetne tapete postavljene na jedan od zidova. Bakrena visilica i jednostavan, okrugli stol s drvenim stolicama dodatno ukrašavaju ovaj šarmantni kutak.



Kuhinja je jednostavna, opremljena bijelim kuhinjskim ormarićima i otvorenim drvenim policama. U spavaćoj sobi javlja se treća vrsta cvjetnih tapeta koje oduševljavaju svojim delikatnim uzorkom, puno nježnijim od onog korištenog u dnevnom boravku.

Dva drvena noćna ormarića svojim izgledom i bojom povezuju ovu prostoriju s ostatkom stana. Kupaonica također oduševljava predivnom kombinacijom pastelno zelene boje, blijedoružičastih detalja i bijelih pravokutnih pločica s crnim fugama koje stvaraju izražajan uzorak na zidovima. Predivan, romantično uređeni stan!


Izvor: Gravity Home

Foto: Marisa Vitale

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:07