Korisni savjeti za uređenje doma

5 pametnih rješavanja za male interijere

Nekoliko ključnih pravila kako bi vam dom izgledao veće, ali i ugodnije

Nemate dovoljno prostora? Nema problema! Održavanje manjeg prostora lijepim, ali i istovremeno maksimiziranje njegove funkcionalnosti ne mora biti težak zadatak. S nekoliko ključnih pravila koja vam donosimo u ovom članku možete postići da vam dom izgleda udobno i ugodno.

Bez obzira da li ste student ili imate četveročlanu obitelji i želite transformirati svoj maleni dom kako biste dobili dodatni prostor, pametni trikovi koje vam donosimo u nastvaku pomoći će vam da dobijete najviše od svog malog interijera.

1. Koristite namještaj koji se može transformirati

2. Budite lukavi i pokušajte iskoristiti prostor oko prozora, vrata ili stepenica. Ti su prostori često neiskorišteni, a mogu izgledati fantastično s dobrim ugradbenim oramarom. Također, idealni su za držanje stvari koje ne koristite redovito, ali ih želite zadržati.

3. Namještaj u malim prostorima treba biti višenamjenski. Pa zašto ne koristiti namještaj koji ima više funkcija?

4. Koristite optičke varke
Ako ništa drugo, postoje trikovi koji zaista funkcioniraju i ne koštaju puno, poput: svjetlije nijanse boja i namještaja, razmislite o postavljanju ogledala, spremišta trebaju biti neprimjetna - ispod kreveta, kuhinjskih elemenata i sl.

5. Ako možete maksimalno iskoristite visinu prostorije

U galeriji potražite još odličnih primjera ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:24