Budite kreativni

8 uradi sam projekta od bakrenih cijevi

 

Kada čujete riječ cijev vjerojatno vam se diže kosa na glavi i prvo na što pomislite je voda, popravci i vodoinstalater. No, to nije tema našeg članka. Danas vam donosimo izvrsne uradi sam projekte koji su dekorativni i funkcionalni. I ako vam se možda čini zastrašujuće petljati po cijevima, ovi su projekti izuzetno jednostavni i sigurni. Za njihovu izradu vam ne trebaju električni alati, već samo mali ručni rezač cijevi. On stvara čiste rezove tako da nema opasnosti od nazubljenih opasnih rubova. Čak još i bolje, sve što trebate je jako ljepilo koje će držati komade na mjestu.

Bakreni držač za biljke

Ako volite sukulente poput nas onda će vam se ovaj projekt svidjeti. Ovaj držač za biljke izgleda jako lijepo na stolu ili prozorskoj dasci. Tutorial pogledajte na Pure Sweet Joy.

Svijećnjaci od bakrene cijevi

Nije tajna da je ambijentalna rasvjeta najbolji način za stvaranje ugodne atmosfere. Zaista, ima li što ljepše od romantične večere uz svijeće? I ne poznajemo nikoga tko bi mogao odoljeti modernom šarmu ovog bakreno-drvenog svijećnjaka. Tutorial pogledajte na Histórias de Casa

Bakreni držač za fotografije

Ako su vam dosadili svi dostupni okvirići i rame u trgovinama imamo sjajan projekt za vas. Jedino što trebate jest razmišljati izvan okvira. Ovi držači izrađeni od bakrenih cijevi kreativni su način prikazivanja dragocjenih uspomena, od obiteljskih portreta do fotografija vjenčanja. Tutorial pogledajte na Pure Sweet Joy.

Ultra šik drvene ljestve

Ljestve su jedan od naših omiljenih proizvoda za dom. Ovaj multifunkcionalan proizvod ne uzima gotovo ništa dragocjenog prostora, a može se koristiti za vješanje različitih predmeta u domu. Kombinacija bakra i svijetlog drva ala je ovom DIY projektu ultra šik izgled. Tutorial pogledajte na Foxtail + Moss.

Viseći bakreni plantažer

Imate mali prostor? Razmislite o zamjeni stolnih i podnih posuda s ovakvim visećim primjercima, poput ove izrađene od bakra i ružičaste špage. Osim što ćete si osloboditi prostor, stvorit ćete vedar i prozračan dojam prostora. Tutorial pogledajte na Bubbly Life.

Stalak za nakit od bakra i mramora

Kada je riječ o spremanju nakita, nisu svi primjerci jednaki. Na primjer, tanke ogrlice imaju tendenciju petljanja ako se drže preblizu. Ovaj stalak rješavaju taj problem razgraničavanjem delikatnih ogrlica lanaca, s čime se sprječava upetljavanje. Tutorial pogledajte na Lovely Indeed.

Viseće bakreno ogledalo

Ogledalo, ogledalce moje, na svijetu najvještiji tko je? Vi. Ili ćete biti jednom kad izradite ovo ogledalo. Ne brinite, super je jednostavno. Tytorial pogledajte na Bubbly Life.

Povišeno bakreno postolje za biljke

Ako ste poput nas, vjerojatno imate nekoliko biljaka u svom domu, što je sjajno. Ako želite možete dodati malo dinamike postavljanjem biljaka na različite visine s ovim bakrenim postoljem za biljke. Tutorial pogledajte na Pure Sweet Joy.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:23