Razigrano uređenje za tren

Jesenski ukrasi koje možete izraditi sami!

 

Jesen je doba kada sve više vremena provodimo u toplini svoga doma pa mu stoga posvećujemo i više vremena. Pripremamo se za hladniju sezonu, pokušavamo svoj dom učiniti još udobnijim i trudimo se uljepšati ga. Pritom nam pomažu sitni pothvati kojima pretvaramo dosadan interijer u poseban prostor s puno šarma. Među zanimljivim projektima koji se mogu pronaći na internetu izdvojili smo njih osam koje možete izvesti već ovog vikenda!

Zanimljiva visilica sa slike nadahnuta je himmeli geometrijskim oblicima koji su u Finskoj posebno popularni tradicionalni božićni ukrasi, a izgledat će posebno privlačno u blagovaonici ili kuhinji.

Tržnicama i našim domovima zavladale su bundeve različitih oblika i veličina, a želite li od njih napraviti sasvim posebne ukrase, nadahnite se ovim zelenim bundevama!

Ako ste u potrazi za jedinstvenim ukrasom za vašu večeru s prijateljima, a imate malo vremena, ovaj viseći ukras izgledat će posebno šarmantno obješen iznad stola. Sjajni papir i imitacija vegetacije nježno zelene boje čine ga pravom jesenskom dekoracijom.

Prave jesenske zastavice ne moraju biti komplicirane! Platno zastavice ukrasite raznobojnom špagom kojom ćete oblikovati lišće i objesite ih po svom domu.

Volite razvijati fotografije, no niste uvijek skloni njihovom uokvirivanju? Umjesto da ih objesite na zid poslužite se simpatičnim magnetićima kao na slici kako biste njima ukrasili svoj hladnjak i druge metalne površine!

Za ovo pleteno zaglavlje trebat će vam dvije drvene daske i raskošna, debela vuna u različitim bojama, a unijet će malo živosti u vašu spavaću sobu.

Raskošno sjenilo od drvenih kuglica začinit će vašu blagovaonicu s malo boho chica.

Izrada ove tapecirane klupe puno je jednostavniji pothvat nego što biste mislili, a pomoći će vam da unesete u svoj prostor uzorke koji vam se sviđaju i nove teksture, a pritom ćete dobiti dodatni prostor za sjedenje.

Izvor: Poppytalk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:14