„DOBRE IDEJE – Dom&Vrt“

NOVI BROJ PEVEC MAGAZINA Prolistajte dio novog magazina i pogledajte koje sve teme još skriva na više od 90 stranica!

Godišnje doba tijekom kojeg najviše vremena provodimo u toplini svog doma odavno je stiglo, no to ne znači da moramo odustati od brojnih praktičnih zahvata u našem stambenom prostoru. Ako ovog ljeta u svom domu niste stigli odraditi sve što ste planirali, bez brige! Određeni se radovi mogu izvoditi i na temperaturama do -5° C, a uz savjete iz Peveca i ove ćete sezone uživati u svim procesima koji će vaš dom učiniti boljim i ljepšim.

Prolistajte dio novog magazina i pogledajte koje sve teme još skriva na više od 90 stranica!

Za vas je Pevecov kreativni tim pripremio pregršt inspirativnih ideja kako ove zime unaprijediti svoj životni prostor, a među zanimljivim temama možete pronaći i savjete o grijanju, ideje kako preurediti malu kuhinju i stvoriti svoju idealnu spavaću sobu, snimiti izvrsne zimske fotografije, zaštititi svoj dom dok putujete i kako kreativno ukrasiti svoj prostor.

Sve te članke i još mnogo više možete pronaći u njihovu magazinu "DOBRE IDEJE - Dom & Vrt" za svega 7 kuna! Kao dodana vrijednost uz novi broj magazina čitatelje očekuje ljepilo na poklon koje odmah možete iskoristiti za mali kreativni projekt koji vam predlažu na svojim stranicama, a sve prikazane predmete i komade namještaja možete kupiti zajedno s magazinom u Pevec prodajnim centrima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:06