Roomba 966

Očistite dom uz pomoć mobitela!

Daleko smo došli od glomaznih prvih mobilnih telefona koji su služili isključivo za telefoniranje, a koji su u vrijeme kada su se pojavili bili prava čuda tehnologije. Vrtoglavo brz razvoj mobilne industrije omogućio nam je da danas u svom džepu držimo nepreglednu količinu informacija nadohvat ruke, udaljenu tek par klikova na ekranu našeg pametnog telefona. Aplikacije na mobitelima prate naše životne navike i obavještavaju nas o vremenu, burzi dionica, sportskim rezultatima, rasprodajama, treninzima, zdravstvenim stanjima i tako dalje, a uz pomoć mobitela možemo upravljati i cijelim nizom drugih aparata, pa tako palimo grijače u automobilu, otvaramo vrata garaže, pomičemo zavjese, upravljamo televizorom, glazbom, pa čak i rasvjetom. Sada se tom popisu može dodati još jedan neizbježni aspekt svakodnevnog života kojim možemo upravljati, a riječ je o svima mrskom čišćenju!

Sve što vam ovog proljeća treba za čišćenje doma je mobitel. I naravno, izvrsna iRobot Roomba 966! Osim što Roomba 966 čisti površine do čak 150 m2, njome se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone, za čije je funkcioniranje potrebna bežična mreža. iRobot aplikacijom možete aktivirati Roombu sa svog radnog mjesta ili dok sjedite na kavi u gradu, a u svakom trenutku na svom tabletu ili pametnom telefonu možete pratiti u kojoj je vaša Roomba fazi usisavanja, treba li isprazniti koš, zamijeniti filter... Nova 2.130 mAh litij-ionska baterija sama se puni kada je potrebno, a zatim se čišćenje nastavlja. Uz to, Roomba 966 ima novu iAdapt navigaciju koja vizualno prepoznaje prostor.


Dok ona radi, vi možete bezbrižno uživati u proljeću i slobodnom vremenu provedenom sa svojim najmilijima i u šetnji sa svojim kućnim ljubimcima. I pritom zaboravite na čišćenje. To prepustite iRobot Roombi i neka vam promijeni život - nabolje!

Samo od 18. 4. do 31. 5. iRobot Roomba 966 može se pronaći po posebnoj akcijskoj cijeni od 5999 kn! Uređaj Roomba 966 dostupan je kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, Top Shop, eKupi i na iRobot Hrvatska Internet prodaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:26