SAVJETI ZA PET

Odabir sofe može utjecati na izgled vašeg doma

Saznajte kakvu sofu odabrati za mali interijer

Ideje o uređenju malih interijera mogu vam pomoći da svoj dom uredite tako da bude funkcionalan i da lijepo izgleda. Od samog useljenja, bilo da je riječ o podstanarskom ili vašem vlastitom stanu, posebno morate posvetiti pozornost nekim ključnim komadima namještaja bez kojih jednostavno ne možete. Dvosjed, jednosjed, mala sofa na razvlačenje ili vreće za sjedenje neke su od ideja koje možete iskoristiti za svoju dnevnu sobu. Da odabir sofe ne bi sve zakomplicirao, donosimo neke savjete koji će vam se sigurno svidjeti i pomoći vam da svoj dom uredite što udobnije.

Ako želite elegantan izgled svog doma, klasičan bijeli dvosjed komad je namještaja koji će se savršeno uklopiti u svaki manji interijer.

Ako se odlučite za sofu s uzorkom, naglasit će dio vašeg doma u koji ćete je smjestiti. Uzorak na sofi kombinirajte s ostatkom dekora u vašem domu.

Minimalistički stil za mali interijer mudar je odabir, baršunasta sofa ovdje će se odlično uklopiti i dati prostoru dozu topline.

Mali dvosjed s visokim rukohvatima djelovat će sofisticirano u malom interijeru. Praktičan je i ako nemate mjesta za sjedalice.

Ako imate malo više mjesta u interijeru, postavite sofu na način da njome odvojite pojedine dijelove svog doma. Sofa postavljena uza zid nekad jednostavno nije najbolje rješenje, koliko god mali bio vaš interijer.

Jednosjed bez rukohvata vrlo je funkcionalan komad za male interijere. Lako se prilagođava prostoru i prikladan je za kombiniranje s ostalim komadima namještaja, kao što je pomoćni stolić ili samostojeća lampa jer ostavlja više mjesta na raspolaganju.

Vreća za sjedenje odličan je odabir za male prostore jer je oblikom vrlo lako možete prilagoditi bilo kakvom prostoru. Ovaj komad možete koristiti osim za sjedenje, kao pomoćni ležaj za goste.

Izvor: theeverygirl.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:03