12 favorita

Uradi sam najbolji namještaj za male prostore

 

Volimo dobar dizajn i pametna rješenja koja nam pomažu da život u malom prostoru bude ugodan! Međutim, činjenica je da veliki dio multifunkcionalnog namještaja za male prostore dostupnog u trgovinama vrlo često dolazi s vrlo visokim cijenama. Ako živite u malom stanu i raspolažete s ograničenim budžetom, ovo može biti vrlo frustrirajuća činjenica. No, ne brinite. Imamo dobru vijest za vas! Malo smo pročešljali web i pronašli odlične uradi sam projekte, a u ovom članku vam donosimo naših 12 favorita.

Ovaj je preklopni stol idealan za male prostore. Kada se ne koristi jednostavno se podigne na zid i oslobađa dragocjeni prostor poda. Ako i vi želite jedan takav, od Chanty 2 Chic doznajte kako ga izraditi.

Na blogu smo Coco Lapine Design pronašli ovaj ormar vrlo jednostavnog, ali modernog izgleda. Jasno ako ne želite držati biljke na njemu izostavite rupu.

Možete kupiti krevet s ladicama, ili izraditi vlastitu uz pomoć ovog DIY projekta koji smo pronašli na stranici Make It Boho.

Ovaj drveni ormarić za hodnik možete postaviti i na najmanji ulaz, a osigurat će vam dovoljno prostora vješanje i pohranu stvari, kao i klupa za skidanje cipela. Više na Angele Marie Made.

Na stranici Sinnen Rausch smo pronašli ovaj maleni stolić za sofu, koji možete preseliti prema potrebi na željeno mjesto.

Lijepo je imati stol za blagovanje, ali ako živite u malom stanu može vam oduzimati puno prostora. Stol na fotografiji ima dvije funkcije kada se ne koristi postaje ogledalo. Uputstva za izradu potražite na Handimania.

Još jedan genijalan projekt koji možete pogledati na Almost Never Done je uski stol iza sofe.

Ako često imate prijatelje koji provode noć kod vas, ovakav stolić za kavu može biti izvrsno rješenje.Kompletan tutorijal pogledajte na Rockler Woodworking & Hardver.

Ovu sofa s ladicama na kotačima pronašli smo na stranici Fugitive Glue. Nažalost, nema uputstava, ali ako ste vješti u izradi namještaja, može vas nadahnuti da sami pokušate izraditi sličnu.

Ovaj sklopivi stol smo uočili Remodelaholicu. Izrađen je od drva i može se koristiti na bezbroj načina.

Još jedno izvrsno rješenje je ostava na kotačima koju možete smjestiti gdje vam u trenutku najviše odgovara. Upute potražite na DIY Passion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. travanj 2024 23:00