velux vanjske rolete

Zaštitite se vanjskim roletama od buke i hladnoće!

Budući da čak 90 posto našeg vremena provodimo u zatvorenom prostoru, od izuzetne je važnosti da klima našeg doma bude ugodna i zdrava. Osim održavanja odgovarajuće temperature u našim interijerima u svako doba dana, na to utječe i propuštanje odgovarajuće količine svjetlosti u naše prostore. Logično je da želimo dobiti maksimalnu količinu dostupnog svjetla, no velika količina svjetla nije uvijek poželjna. Kada padne mrak umjetna svjetlost koja prodire izvana zapravo nam odmaže i otežava nam postizanje apsolutne opuštenosti potrebne za dobar i kvalitetan san. Potpuni mrak i umjerena temperatura stvaraju idealne uvjete za odmor. Za postizanje upravo tog učinka potreban vam je jedan ključni element – Velux vanjska roleta!

Vanjska roleta nudi brojne prednosti. Učinkovita je zaštita od ljetne vrućine, štedi energiju tijekom zime, omogućuje potpuno zamračenje i smanjenje buke te zaštitu od kiše i tuče. Iako puno nas voli zvuk kiše, korištenjem vanjske rolete u slučaju nevremena poboljšava se zvučna izolacija za fantastičnih 12dB pa tako možete biti sigurni da vas vanjska buka neće držati budnima dugo u noć. Samo za usporedbu, povećanje zvučne izolacije za samo 3dB smanjuje subjektivni doživljaj buke za čak 50 posto, što znači da na ulici može biti slavlje i opći kaos, no vi ćete svejedno moći uživati u miru, dodatno zaštićeni ovom roletom.

Smanjenje buke nije jedino što ova roleta može. Velux vanjska roleta smanjuje toplinu do 90 posto pa ste za vrijeme ljetnih dana zaista dobro skriveni od vrućine! Vanjskom se roletom jednostavno rukuje okretanjem krila prozora. Zaustavljanje ovih roleta moguće je u bilo kojoj poziciji na prozoru što znači da ih možete namjestiti u položaj idealan upravo za vas. Velux u svojoj ponudi ima tri vrste vanjskih roleta. Osim klasične rolete s ručnim upravljanjem, za potpunu udobnost u svoj dom možete ugraditi i rolete na daljinsko upravljanje kojima se upravlja pomoću struje odnosno solarnog napajanja za još veći stupanj štednje.

Velux nudi jednostavnu i brzu ugradnju vanjske rolete i to potpuno besplatno do 15. studenog pa nemojte duljiti, pravac na njihov web shop ili ih nazovite radnim danom na besplatni info telefon 0800 600 400. Njihov stručni majstor rado će se pobrinuti za vas i ugraditi vam vašu novu roletu u tren oka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 01:51