OTVORIO DUŠU

'BEZ NAOČALA SAM JEDVA RAZLIKOVAO EMOCIJE FILMSKIH PARTNERICA' Johnny Depp otkrio da je gotovo slijep!

'Otkad znam za sebe, nosim dioptrijske naočale i nikada nisam kristalno jasno vidio'
TORONTO, ON - SEPTEMBER 08: Actor Johnny Depp attends the "West Of Memphis" premiere during the 2012 Toronto International Film Festival at Ryerson Theatre on September 8, 2012 in Toronto, Can Jason Merritt/Getty Images/AFP
 AFP / AFP ImageForum

ZAGREB - Američki glumac Johnny Depp za časopis Rolling Stone otkrio je da stalno nosi sunčane naočale zbog toga što na lijevo oko gotovo ništa ne vidi, a na desno je kratkovidan.

"Ne, nažalost ne njegujem imidž bad boya nošenjem zatamnjenih naočala, nego sam jednostavno na lijevo oko gotovo potpuno slijep još od rođenja, a na desno sam kratkovidan", rekao je 50-godišnji Depp za srpanjsko izdanje Rolling Stonea.

"Otkad znam za sebe, nosim dioptrijske naočale i nikada nisam kristalno jasno vidio", ispričao je Depp.

Objasnio je i koliko mu je teško bilo prihvatiti uloge u filmovima u kojima nije smio nositi naočale. "Zapravo, bez naočala često nisam uspijevao razlikovati emocije na licu svojih filmskih partnerica." Unatoč tomu, bez dioptrijskih naočala odlično je odigrao ulogu Jacka Sparrowa u "Piratima s Kariba", kao i Edwarda Škarorukog, a i u filmu "Usamljeni osvetnik" nije nosio naočale, što znači da je jasno vidio svega nekoliko centimetara ispred sebe.

Depp je govorio i o prekidu 14-godišnje veze s francuskom glumicom Vanessom Paradis. "Nije nam bilo lako. Posljednjih je nekoliko godina bilo vrlo teško, no sve je to dio zajedničkog života i prekida. Posebno nam je teško bilo zbog djece. Najprije misliš na njih. Upravo zato smo se odlučili rastati, smatrajući da je to u njihovu najboljem interesu", rekao je.

Glumac je otkrio i kako u posljednje vrijeme često razmišlja o povlačenju iz filmskog života. "Želio bih živjeti mirnim životom, bez osjećaja da sam stalno u nekoj žurbi, poput bjegunca."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:49