D8 HAIR FACTORY

Rez je nekad najbolji početak

Brigom o kosi govorimo i o sebi. Kosa je važan dio osobnosti i govori mnogo kako o ženama tako i o muškarcima. Otkriva mnogo i o nečijem zdravstvenom stanju, snazi, vitalnosti, prehrani čak i dobi, a može i lagati o tome.

Istraživanja su pokazala da duga kosa pobuđuje različite osjećaje, od seksualnosti do pripisivanja karakternih osobina. Žene koje imaju dugu kosu vjeruju da ih ona čini seksualno privlačnijima. Kratka kosa koja je pažljivo ošišana i oblikovana može otkriti umjetničku osobnost. Žene koje puste da im kosa prirodno posijedi, ili one koje je boje u sivo ili bijelo, vjerojatno se osjećaju ugodno u svojoj koži. Žene koje rade čudne i divlje stvari sa svojom kosom pokazuju svoju umjetničku ili nekonformističku prirodu. Crvenokose su vatrene, tvrdoglave, zavodljive, razdražljive i strastvene. Brinete se percipiraju kao odgovorne, dobre djevojke koje čvrsto stoje na zemlji i pružaju podršku u timskom radu. Uz crnokose žene nema užurbanosti, nema naglosti. Crnke su umjerene, ponekad melankolične i uživaju najviše muškog poštovanja. I naravno plavuše, seks simboli za koje se stereotipno i bezrazložno misli kako su manje inteligentne. One možda izgledaju osjetljivo, ali u stvarnosti one su svjesne svega što se događa, imaju odlično pamćenje, veliko leksičko , ali i matematičko znanje!

A što Vi želite da Vaša kaže o Vama? Jeste li spremni na novi početak? Pobudite emocije i strast dugom kosom, umjetnicu u sebi kratkom kosom ili ludom bojom, osjećajte se ugodno u sivoj, zapalite vatru crvenom, oborite muškarce s nogu crnom, napredujte na poslu smeđom ili se okružite ponudama i pažnjom plavom bojom! Sve to naravno omogućit će Vam mali tim kreativaca i stručnjaka iz novootvorenog frizerskog salona d8 hair factory. d8 team specijaliziran je za muško i žensko dizajnersko šišanje, kreativno bojanje, oblikovanje, ravnanje i kovrčanje, ekstenzije i dejt raspoloženje. Svaka usluga prilagođena je i individualno osmišljena posebno za Vas od strane d8 stilista u čemu im pomoć pružaju i najnapredniji partneri u frizerskoj industriji sa apsolutno najboljim preparatima na tržištu:

L'Oréal Professionnel - marka vodećih svjetskih frizera koja u svojoj ponudi sadrži tehnološki napredne proizvode koji su brzog djelovanja, jednostavni za upotrebu i ispunjavaju očekivanja i žena i muškaraca diljem svijeta.

Label.m - kolekcija profesionalne kozmetike nastala kao rezultat višegodišnjeg rada Sashe Mascolo i kreativnog tima firme TONI&GUY.Više puta nagrađivana od kompetentnih svjetskih stručnjaka, linija Label.m je nedavno u Velikoj Britaniji proglašena Superbrandom, a na svjetskoj razini je uvrštena među 100 najjačih svjetskih brandova.

Moroccanoil - jedinstveni je proizvod na tržištu koji kosi vraća svilenkasti sjaj. Sadrži ultra laganu, nemasnu formulu na bazi argan ulja i pomoću nje obnavlja kemijski tretiranu kosu, kosu oštećenu uslijed bojanja, minivala te drugih nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Osim njege i brige o Vašoj kosi u salonu, d8 kreativci trude se dati Vam što bolje savjete kako bi svoju kosu održali zdravom i lijepom. U skladu s tim svakodnevno su dostupni i na webu (www.d8hairfactory.hr) gdje im se putem kontakt obrasca možete obratiti s bilo kakvim pitanjem i/ili potrebnim savjetom na što će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti.

Dakle, više nemate što čekati. Ugovorite svoj dejt što prije jer dajemo Vam priliku za toliko potreban, novi početak!

Posjetite nas u Zelinskoj 7, nazovite na 6442 125 ili 099 420 1313, ili pogledajte na Facebook-u http://www.facebook.com/d8hairfactory

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:00